Masumlar Apartmanı 34.bölüm fragmanı: ''İyileşemeyecek, bitkiye dönecek gözünün önünde...''

TRT1’de izlenme rekorları kıran Masumlar Apartmanı’nda tedavi ettirdiği hastanede Naci’yi bulamayan Han büyük bir telaşa kapılarak ne yapacağını bilemez hale gelir. Masumlar Apartmanı 33.son bölümde Han’ın Naci’nin mektubunu yırtıp attığı gerçeği gün yüzüne çıkarken, Safiye ise derin sevgiyle bağlı olduğu adamın yazdığı satırları okurken gözyaşlarına hakim olamadı. Peki, Masumlar Apartmanı 34.bölüm fragmanı geldi mi?

ABONE OL
GİRİŞ 17.05.2021 10:17 GÜNCELLEME 17.05.2021 10:18 MEDYA
Masumlar Apartmanı 34.bölüm fragmanı: ''İyileşemeyecek, bitkiye dönecek gözünün önünde...''
Masumlar Apartmanı 34.bölüm fragmanı: ''İyileşemeyecek, bitkiye dönecek gözünün önünde...''

Masumlar Apartmanı 33.son bölümde Han, vakit kaybetmeden tedavi sürecine başlaması için Naci’yi doktora götürmeye başarır fakat onun hastaneden çıkış yaptığını öğrenmesiyle telaşa sürüklenir. Masumlar Apartmanı’nda Naci’nin acı gerçekleri kelimelere döktüğü mektup nihayet Safiye’nin eline geçerken, ‘’hastalık’’ yazısını okumasıyla beraber büyük bir yıkıma uğrayıp yüreği kan ağlamaya başlar. Gülben’in yakasından bir türlü düşmeyen ve her defasında onu zor durumda bırakacak eylemlerde bulunan Anıl, kıskançlık duygusu beslediği Esat’ı hedefine yerleştirir. Gerek konuşmaları gerekse hal ve hareketleriyle tehdit unsuru teşkil eden Naci'nin Esat'a saldırı planını uygulaması olayların fitilini ateşlerken Masumlar Apartmanı 34.bölüm fragmanı geldi mi?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 195.bölüm fragmanı başladı mı? Geri dönüşü olmayan yola giriyor!

Masumlar Apartmanı 34.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İlk bölümüyle 15 Eylül 2020 tarihinde TRT1 ekranlarında dizi severlerinin huzuruna geçen, yönetmenliğinde Çağrı Lostuvalı'nın yer aldığı ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi adlı romanından uyarlanarak hayata geçirilen OGM Medya imzalı Masumlar Apartmanı 34.bölüm fragmanı yayınlandı.

Masumlar Apartmanı'nda Korkutan Gelişme! Yürekleri Ağza Getirdi... 

Uyanış Büyük Selçuklu 32.bölüm fragmanı Ciğeri parçalayan ölüm: TRT1 dizisinde yasa boğan olay!

Masumlar Apartmanı 34.Bölüm Ne Zaman Başlayacak?

Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncu kadrosunda; Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Merve Dizdar, Alper Saldıran, Metin Çoşkun, Esra Ruşan, Atilla Şendil, Emir Özden, Uğur Uzunel, Gizem Katmer gibi isimlerin bulunduğu Masumlar Apartmanı 34.bölümüyle 18 Mayıs Salı tarihinde saat 20:00'da TRT1 kanalında heyecan ve gerilimin bir an dahi eksik olmayacağı sahneleriyle hayranlarını ağırlayacak.

Masumlar Apartmanı Son Bölümde Neler Yaşandı?

Han, sonunda Naci’yi doktora götürür ancak hiç beklemediği bir durumla karşılaşır ve panikler. Safiye ise evde Okşan’la baş etmeye çalışırken bir yandan da Anıl’dan öğrendiklerinin şoku içindedir. Her zamanki gibi Gülben duruma el atar fakat işler daha da karışır. Han, başına gelecekleri kabullenmiş, artık kaçınılmaz sonu geciktirme derdindedir. İnci’yle baş başa şehirden biraz uzaklaşmak ister. Gittikleri yerde İnci’nin söylediği şey ise içinde bulunduğu çıkmazın karanlığına güneş gibi doğar.