Burak Sergen'den beklenen haber geldi! Kanal D Sadakatsiz oyuncusu yeni sezonda...

Kanal D'nin sevilen dizilerinden biri olan Sadakatsiz'in başrol oyuncularından Burak Sergen'nin son durumu hakında açıklama geldi. 12 Nisan günü evinde rahatsızlanan ünlü oyuncu Koronavirüse yakalandığı ve yoğun bakıma alındığı belirtilmişti.

ABONE OL
GİRİŞ 12.05.2021 11:01 GÜNCELLEME 12.05.2021 11:06 MEDYA
Burak Sergen'den beklenen haber geldi! Kanal D Sadakatsiz oyuncusu yeni sezonda...
Burak Sergen'den beklenen haber geldi! Kanal D Sadakatsiz oyuncusu yeni sezonda...

Burak Sergen'den müjdeli haber geldi. Kanal D'nin sevilen dizilerinden biri olan Sadakatsiz'in başrol oyuncularından Burak Sergen'nin 12 Nisan günü evinde rahatsızlanan ünlü oyuncu hastaneye kaldırılmış ve yapılan testler sonucu pozitif olduğu açıklanmıştı. Daha sonrasında durumu ağırlaşan Sergen'in entübe edildiği ve yoğun bakıma alındığı açıklandı. Hayranları ve Sadakatsiz dizisi izleyicileri sevilen oyuncunun son durumunu merak ediyor. ,

Müge Anlı ile Tatlı Sert'in canlı yayınında bir ilk! Müge Anlı'nın erkek kardeşi ortaya çıktı

Yoğun Bakıma Alınan Burak Sergen'den sevindiren haber!

Koronavirüs nedeni ile ağırlaşan, entübe edildikten sonra yoğun bakıma alınan Burak Sergen'den beklenen haber geldi. Sağlık durumunun iyiye gittiği belirtilen Burak Sergen'nin yoğun bakımdan normal odaya alındığı belirtildi. Oyuncuyu ziyaret yasağı nedeni ile kimsenin göremediği de ifade edilenler arasında.

Sadakatsiz Dizisine Geri Dönecek Mi?

Kanal D ekranlarında başrollerini Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un oynadığı Sadakatsiz dizisinde Burak Sergen, sağlık durumunun iyiye gitmesi ile birlikte yeni sezonda kadroda yerini alacak.

Burak Sergen Kimdir?

Burak Reis Sergen 9 Şubat 1961; Ankara doğumlu. Sanatçı Semih Sergen'in oğlu ve Toprak Sergen'in ağabeyidir. 1984 yılında Ankara Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olduktan sonra staj görevini Bursa Devlet Tiyatrosu'nda yaptı. Staj sonrası, Ankara Devlet Tiyatrosu'na tayin oldu. Hâlen Devlet Tiyatroları'ndaki görevine devam etmektedir. Devlet Tiyatroları'ndaki sanatçılık görevinin yanı sıra Ankara Devlet Tiyatrosu Müdür Yardımcılığı ve Müdürlüğünü yaptı. Konya Selçuk Üniversitesi ve Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı'nda öğretim görevlisi olarak çalıştı. Ayrıca, televizyon ve sinema filmlerinde oynadı. Sergen, Devlet Tiyatroları'ndaki görevinin yanı sıra, Tiyatrokare, Tiyatro Baykuş gibi özel tiyatrolarda da yönetmen ve oyuncu olarak çalışmalar yaptı.

Burak Sergen'in Dizileri

Sadakatsiz - 2020- (Haluk Güçlü)
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - 2019-2020 - Feyyaz Meftun
Halka - 2019 - İlhan Tepeli
Çukur - 2017-2018 - Baykal/Beyefendi
Kara Sevda - 2015 - Galip Kozcuoğlu
Sen Benimsin - 2015 - Şimal Toprak
Kızılelma - 2014 - Süleyman Hekimoğlu
Aşk ve Ceza - 2010 - Beşir Ağa
Zoraki Başkan - 2009 - Reis
Derdest - 2008 - Bülent Yıldırım
Dicle - 2007 - Seyit
Erkek Tarafı - 2005 - Kamil
Köpek - 2005 - Müdür Abbas
Tam Pansiyon - 2004 - Osman
Zerda - 2002 - Mahmut Ağa
Bulut Bey - 2002 - Kudret
Cesur Kuşku - 2001 - Hal Müdürü
Aşk ve Gurur - 2001 - Kenan Timur

YORUMLAR 1
  • yedi emirler 2 yıl önce Şikayet Et
    Sadakatsız dızısı cok ıgrenc yaw...ısmınden bıle ıgrenıyoruz
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR