TRT1 sürprizlerini birbiri ardına sıraladı! Gönül Dağı - Masumlar Apartmanı kararı neşelendirdi

TRT1, başladıkları ilk günden bu yana büyük bir beğeniyle takip edilen Gönül Dağı ile Masumlar Apartmanı projeleri hakkında aldığı kararı izleyenlere açıkladı. Kayda değer başarılara imza atan Masumlar Apartmanı ve Gönül Dağı dizisi tekrar bölümleriyle yaz sezonu boyunca seyircisini ağırlamaya devam edecek.

ABONE OL
GİRİŞ 10.07.2021 10:26 GÜNCELLEME 10.07.2021 10:26 MEDYA
TRT1 sürprizlerini birbiri ardına sıraladı! Gönül Dağı - Masumlar Apartmanı kararı neşelendirdi
TRT1 sürprizlerini birbiri ardına sıraladı! Gönül Dağı - Masumlar Apartmanı kararı neşelendirdi

TRT1 ekranlarında elde ettiği yüksek reyting oranlarıyla birinci sezonunu tamamlayan Masumlar Apartmanı ile Gönül Dağı yapımlarından müjdeli gelişme duyuruldu. Sezon süresince izleyenlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan ve hatta sosyal medyanın da gündeminden düşmeyen Gönül Dağı ve Masumlar Apartmanı için alınan yeni karar belli oldu.

Barbaroslar'da peş peşe transfer bombası patlatıldı! TRT1 dizisi için sürpriz karar geldi...Barbaroslar'da peş peşe transfer bombası patlatıldı! TRT1 dizisi için sürpriz karar geldi...

Sezon içerisinde TRT1 ekranına taşınan bölümlerini takip edemeyen yahut tekrardan izlemek isteyen hayranlarına özel yaz ayında da yayınlanmasına yönelik karar alındı. Gönül Dağı ve Masumlar Apartmanı'nın yaz sezonunda tekrar bölümlerinin başlayacak olması dizi tutkunlarının sevincini ikiye katladı.

Masumlar Apartmanı Ne Zaman Başlayacak?

Çağrı Lostuvalı'nın yönetmenlik koltuğunda oturduğu Masumlar Apartmanı hafta içi her gün TRT1 ekranında izleyebileceksiniz. Merve Dizdar, Ezgi Mola, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah'ı aynı ekipte toplayan Masumlar Apartmanı'nın Pazartesi itibariyle tekrar bölümü ile saat 15.25'te başlayacağı öğrenildi.

Gönül Dağı Ne Zaman Yayınlanacak?

Ferhat Eşsiz'in yapımcılığını üstlendiği ve Yahya Samancı'nın yönetmenlik koltuğunda oturduğu Gönül Dağı, verilen karar doğrultusunda hafta içi her gün TRT 1 kanalında sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Berk Atan ve Gülsim Ali İnan'ın yer aldığı Gönül Dağı bu pazartesi itibariyle tekrarlarıyla saat 12.20'de başlayacağının bilgisine ulaşıldı.

YORUMLAR 2
  • Sevinç 2 yıl önce Şikayet Et
    Gündüz kuşağında gönül dağı ile masumlar apatmanının yerlerini değiştirirmisiniz
    Cevapla
  • Sevinç 2 yıl önce Şikayet Et
    Gündüz kuşağında gönül dağı ve masumlar apartmanının yerlerini değiştirirmisiniz
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR