TV8 MasterChef Türkiye'de sürpriz ''jüri değişikliği'' hamlesi! Gelen isim herkesi şaşırttı...

Acun Medya imzasıyla TV8 ekranlarında 4.sezonuyla yayın macerasına devam eden MasterChef Türkiye'de izleyenleri büyük bir sürpriz bekliyor. MasterChef Türkiye'nin Junior konseptinde yarışma fırsatı elde eden Kayra Can Özkan, yeni bölümde stüdyoya jüri olarak davet edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 08.07.2021 10:42 GÜNCELLEME 08.07.2021 14:32 MEDYA
TV8 MasterChef Türkiye'de sürpriz ''jüri değişikliği'' hamlesi! Gelen isim herkesi şaşırttı...
TV8 MasterChef Türkiye'de sürpriz ''jüri değişikliği'' hamlesi! Gelen isim herkesi şaşırttı...

MasterChef Türkiye'nin dördüncü sezonunda ana kadroda yarışacak isimleri belirlemek üzere eleme turları düzenlenirken beklenmedik bir gelişme yaşandı. MasterChef Türkiye'nin 7 Temmuz Çarşamba tarihinde yayına giren 10.bölümünde Kayra Can Özkan'ın konuk olarak ağırlanması eğlenceli dakikalara sahne oldu.

Barbaroslar'da art arda transfer müjdesi! Oynayacak bomba isimler öğrenenleri hayrete düşürdüBarbaroslar'da art arda transfer müjdesi! Oynayacak bomba isimler öğrenenleri hayrete düşürdü

MasterChef'in Junior formatında kendini göstererek seyircilerin sempatisini kazanan Kayra Can Özkan, 4.sezonda yarışmaya aday olarak katılan babasına tam destek oldu. Kısa bir süreliğine de olsa programın jüri koltuğunda oturan Kayra Can Özkan'ın samimi davranışlarıyla hem izleyenlerin hem de şeflerin keyfini yerine getirdi.

TRT1'den iki dizisi için ses getirecek karar! Gönül Dağı Masumlar Apartmanı hakkında flaş hamleTRT1'den iki dizisi için ses getirecek karar! Gönül Dağı Masumlar Apartmanı hakkında flaş hamle

Saçına MasterChef logosu yaptıran minik Kayra, yarışmaya Antalya'dan katılarak tüm dikkatleri üzerinde toplamıştı. Acun Ilıcalı'nın yapımcılığında bulunduğu, Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri kadrosunda yer aldığı MasterChef Türkiye yarışmacısı Kayra'nın babası Burhan Bahri Özkan'ın yaşı 38 ve mesleği ise polis memurudur.

YORUMLAR 2
  • yavuz 2 yıl önce Şikayet Et
    acun çok tehlikeli demedi demeyin..!
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR