Leyla ile Mecnun'un yeni bölümü adım adım yaklaştı! Acun Ilıcalı hamlesiyle ortalığı çalkaladı

Acun Ilıcalı'nın dijital platformu Exxen'de ekranlara merhaba diyecek Leyla ile Mecnun dizisinden izleyenlerin yüzünü güldürecek bir haber geldi. Üstünden toplamda sekiz sene geçmesinin ardından tekrardan sevenlerini ağırlayacak Leyla ile Mecnun dizisinin hangi tarihte yayın hayatına başlayacağı açıklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 02.09.2021 10:35 GÜNCELLEME 02.09.2021 10:36 MEDYA
Leyla ile Mecnun'un yeni bölümü adım adım yaklaştı! Acun Ilıcalı hamlesiyle ortalığı çalkaladı
Leyla ile Mecnun'un yeni bölümü adım adım yaklaştı! Acun Ilıcalı hamlesiyle ortalığı çalkaladı

TRT1 kanalında uzun yıllar önce final yapmış olmasına rağmen etkisini şu anki dönemde bile kaybetmeyen Leyla ile Mecnun projesinden hayranlarını sevindiren gelişme duyuruldu. Acun Ilıcalı'nın hayata geçirdiği Exxen isimli dijital platform aracılığıyla tutkunlarının yeniden evine konuk olmaya hazırlanan Leyla ile Mecnun'un başlayacağı tarih kesinlik kazandı.

TRT1'in güçlü yapımı Alparslan'dan çarpıcı görüntü! Fahriye Evcen kılıcı ve atıyla dikkat çektiTRT1'in güçlü yapımı Alparslan'dan çarpıcı görüntü! Fahriye Evcen kılıcı ve atıyla dikkat çekti

Sekiz yıl önceki oyuncu kadrosuyla Exxen'de tıpkı eski zamanlardaki gibi fırtınalar estirecek olan Leyla ile Mecnun 3 Eylül tarihinde yeni bölümüyle ekranda tekrardan varlık göstermeye başlayacak. Burak Aksak'ın senaristliğinde yer alacağı ve Onur Ünlü'nün ise yönetmenlik koltuğunda oturacağı Leyla ile Mecnun ekibinde; Ali Atay, Deniz Işın, Ahmet Mümtaz Taylan, Osman Sonant, Serkan Keskin, Cengiz Bozkurt, Köksal Engür'ün olacağı açıklandı.

MasterChef Türkiye'de görülmemiş hata! Dünyası başına yıkıldı: O kuralı ihlal edince...MasterChef Türkiye'de görülmemiş hata! Dünyası başına yıkıldı: O kuralı ihlal edince...

Leyla ile Mecnun’un Twitter hesabından üzerinden gerçekleştirilen gönderide, "Efsane dizi Leyla ile Mecnun, tam kadro ve yepyeni bölümleriyle 3 Eylül’de Exxen’de başlıyor. Mecnun’un hırkasını, İsmail Abinin ceketini, Yavuz’un eldivenlerini, İskender’in beresini, Aksakallı Dede’nin asasını ve Erdal Bakkal’ın bıyıklarını özleyenler Exxen başına" şeklinde ifadelere yer verilecek müjdeli haber verildi.

 

YORUMLAR 3
  • Diken 2 yıl önce Şikayet Et
    13 bölüm sonra küt
    Cevapla
  • Rıza 2 yıl önce Şikayet Et
    Tokuz diye sokağa çıkan gezici angutların yüzünden böyle oldu, bunların mesleğine saygısı yokki neyini izleyelim.
    Cevapla
  • isimsiz 2 yıl önce Şikayet Et
    eskisinin yerini tutmaz. 1 sezon devam eder sonra final yapar. tipki behza c gibi
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR