Müge Anlı ile Tatlı Sert'ten mutluluk verici haber! Dört gözle onun açıklamasını bekliyorlardı

Birbirinden gizemli olayların en ince detayına kadar aydınlatıldığı Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sıkı takipçilerinin sabırsızlık içerisinde beklediği haber geldi. Her mevzunun başarıyla altından kalkabilmek üzere hummalı bir araştırma sürecinden geçen Müge Anlı, Tatlı Sert programının yayın tarihine yönelik duyuru gerçekleştirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 27.08.2021 10:29 GÜNCELLEME 27.08.2021 10:29 MEDYA
Müge Anlı ile Tatlı Sert'ten mutluluk verici haber! Dört gözle onun açıklamasını bekliyorlardı
Müge Anlı ile Tatlı Sert'ten mutluluk verici haber! Dört gözle onun açıklamasını bekliyorlardı

Çözülmesi zor meseleleri bile ince eleyip sık dokuyarak üstesinden gelmeye çalışan Müge Anlı, kendisini destekleyen ve programını kaçırmadan takip edenleri sevindirecek açıklamaya imza attı. Sırlarla dolu ve enteresan olayların perde arkasını bulmaya çalışan ve programda yardım bekleyen konuklarının her birinin imdadına yetişen Müge Anlı, Tatlı Sert programının yayın tarihine ilişkin önemli açıklamada bulundu.

Kurtlar Vadisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın senaristinden bomba dizi geliyor! Olay olacakKurtlar Vadisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın senaristinden bomba dizi geliyor! Olay olacak

Programda yaşanan gelişmeleri dikkat kesilerek izleyen kişiler yeni sezonun ne zaman başlayacağı hususunda sorgulamaya yürütmeye başlarken Müge Anlı, çok geçmeden hayranlarının kafasındaki soru işaretini giderdi. Müge Anlı ile Tatlı Sert'in yıllardır sunuculuğunu üstlenen ve haftanın her günü elde ettiği yüksek reyting oranlarıyla göze çarpan ünlü sunucu sosyal medya platformu üzerinden sevindirici haberi paylaştı.

Yaptığı ilk paylaşımda ''Kavuşmamıza çok az kaldı...'' diyen Müge Anlı'nın 19 Ağustos tarihinde yaptığı yeni paylaşımda ise ''Allah'ın izniyle 10 gün sonra beraberiz'' şeklinde ifadelere yer vermesi sevenlerini mutlu etti.

YORUMLAR 13 TÜMÜ
  • Ahpena87 2 yıl önce Şikayet Et
    Müge Hanım.İyiki varsınız,Proğramınızın Kalite ve yapısına çok değer veriyorsunuz.Bizde bir güzel takip ediyoruz.Rabb'bim yolunu açık etsin.Devam,..
    Cevapla
  • Eda 2 yıl önce Şikayet Et
    Iyiki varsın
    Cevapla
  • Cevriye 2 yıl önce Şikayet Et
    Muge anlı hanımefendi ve doors dürüst yayıncılık yaptıgı için bazı çapulcuların hesabına gelmiyor sen dünyanın en iyi ve merhametli bir gazetecisin seni çok seviyoruz allah çocuğuna ve annene bağışlasın
    Cevapla
  • mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Muge hanim sen allahin bir lutfusun iyiki varsin seni doguran anneye saygilar
    Cevapla
  • Giresunlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Müge Anli Programi Kaldirilmali Bence
    Cevapla
  • Selma Kaymak 2 yıl önce Şikayet Et
    Saçma
    Cevapla
  • Erva 2 yıl önce Şikayet Et
    Hayir fevam etmeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR