Tatlıses'in saatinin sırrı ortaya çıktı! Ünlü şarkıcının saatinde eski siyasetçinin...

Tatlıses'in saatinin sırrı ortaya çıktı! Geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çeken İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses'in saatinin sırrı ortaya çıktı. Ünlü şarkıcının Instagram hikayesinde "varsa benzeri gösterin bakiyim?" diyerek paylaştığı saatte yer alan görsel takipçilerini şaşırttı. İşte ünlü şarkıcının saatinde yer alan eski siyasetçi!

ABONE OL
GİRİŞ 27.08.2021 11:15 GÜNCELLEME 27.08.2021 11:15 MEDYA
Tatlıses'in saatinin sırrı ortaya çıktı! Ünlü şarkıcının saatinde eski siyasetçinin...
Tatlıses'in saatinin sırrı ortaya çıktı! Ünlü şarkıcının saatinde eski siyasetçinin...

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses'in yine şarkıcı olan oğlu İdo Tatlıses, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda dikkatleri üzerine çekti. Kolundaki saati göstererek "varsa benzeri gösterin bakiyim?" diyerek paylaştığı saatin sırrı ortaya çıktı. Başarılı şarkıcının saatinde yer alan siyasetçinin fotoğrafı hayranlarını şok etti. Bu paylaşımdan sonra İdo Tatlıses uzunca bir süre gündem oldu. İşte ünlü şarkıcının saatinde yer alan eski siyasetçi!

“Varsa Bir Benzeri Gösterin Bakayım?”

Takvim'den Deniz Bayar'ın özel haberine göre; İbrahim Tatlıses’in müzisyen oğlu İdo Tatlıses, önceki gün paylaştığı bir fotoğrafla merak uyandırdı. Müzikseverlerle buluşturduğu ‘Çünkü’ albümüyle büyük başarı yakalayan İdo, kolundaki saati paylaşarak “Varsa bir benzeri gösterin bakayım” notunu düştü.

Tatlıses'in Saatinin Sırrı Ortaya Çıktı!

İdo’nun kolundaki Longines marka saatin 9.Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’den hatıra olduğu öğrenildi. 16 Mayıs’ta 1993’te Cumhurbaşkanı seçilen Süleyman Demirel, karşılaştığı İbrahim Tatlıses’e saati hediye ederek, “Bu saati büyüyünce oğluna tak” diye hediye etti. İbrahim Tatlıses de saati İdo’ya verdi. 1992 doğumlu olan İdo Tatlıses, şimdilerde bu saati kolundan çıkarmaz oldu.

YORUMLAR 4
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Bomboş ve gereksiz
    Cevapla
  • Tuğrul 2 yıl önce Şikayet Et
    Aman ne büyük bir miras. Türkiye'ye zararı en fazla dokunan isimler arasında yer alan, yalancının ağa babası hepsinden de önemlisi azılı bir islam ve müslüman düşmanı olan demirel'in saatide uygun bir yere gitmiş. sanırım kendinden başka da değer veren yoktur.
    Cevapla
  • mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyenin yetiştirdiği en önemli siyasetçilerden birisidir, ayrıca siyaseti ve siyasetçiyi içinde bulundu dönemin şartlarına ve olgularına göre değerlendirmek zorundasın, yoksa yaptığın hamasetten ileri gitmez, 80 öncesinde bir çok cemaat ve tarikatın büyük desteğini aldığını, gönlünde iman elinde kuran geliyor nur süleyman sloganları ile ölümüne destek veren cemaatler bu gün aynı şekilde T.Erdoğanı destekliyor, yani biz o günlerin ve bu günün canlı şahidiyiz, yani bu kadar acımasız olma, Türk siyasetinin son 50 yılda yaşadığı güçlükleri bilmeden bu günün şartları ile o insanları değerlendirme
    Cevapla
  • ne görüyorsun 2 yıl önce Şikayet Et
    kola bak.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR