Eski sunucu Melike Öcalan'dan Vatan Şaşmaz itirafı! Ölüm yıl dönümünde...

Eski sunucu Melike Öcalan'dan Vatan Şaşmaz itirafı! Geride kalan senelerde hayata gözlerini yuman ve sevenlerini yasa boğan Vatan Şaşmaz'ın ölümünün üzerinden tam 4 yıl geçti. Bir dönem "Sabah Şekerleri" adlı programı Şaşmaz'la beraber sunan Melike Öcalan, başarılı ismi unutmadı. İşte Öcalan Vatan Şaşmaz için paylaştığı mesaj!

ABONE OL
GİRİŞ 28.08.2021 09:33 GÜNCELLEME 28.08.2021 09:34 HAYAT
Eski sunucu Melike Öcalan'dan Vatan Şaşmaz itirafı! Ölüm yıl dönümünde...
Eski sunucu Melike Öcalan'dan Vatan Şaşmaz itirafı! Ölüm yıl dönümünde...

Vatan Şaşmaz'ın hayatını kaybettiği tarihten bu yana tam 4 yıl geçti. Ünlü isim ölüm yıl dönümünde sevenleri ve arkadaşları tarafından unutulmadı. Şaşmaz'la beraber "Sabah Şekerleri" adlı programı sunan eski Sunucu Melike Öcalan'da hayatını kaybeden oyuncuyu ölüm yıl dönümünde unutmadı. Beraber uzun yıllar çalıştığı Vatan Şaşmaz hakkında sosyal medya üzerinden paylaşım yapan Melike Öcalan takipçilerini duygulandırdı. İşte Öcalan'ın Vatan Şaşmaz için yaptığı paylaşım...

"Öyle Güzel Anılar Biriktirdik Ki..."

Oyuncu ve sunucu Melike Öcalan (41), eski partneri Vatan Şaşmaz'ı ölümünün 4'üncü yıl dönümünde andı. Melike Öcalan ve Vatan Şaşmaz, 2000'lerin başında birlikte sundukları ‘Sabah Şekerleri’ programıyla hafızalarda yer etmişti. Öcalan, Vatan Şaşmaz ile çekilmiş fotoğraflarını "Öyle çok şey var ki yazılacak... Belki de bir ömre yetmeyecek kadar güzel anılar. Öyle güzel anılar biriktirdik ki anlatılmaz yaşanır. İyi ki yaşamışız. İyi ki güzel cümlelerle geçmişsin bu hayattan" notuyla paylaştı.

Vatan Şaşmaz Nasıl Hayatını Kaybetti?

Vatan Şaşmaz, 27 Ağustos 2017'de İstanbul'da bir otel odasında eski manken Filiz Aker tarafından öldürülmüştü. Vatan Şaşmaz'ı otel odasında sırtından vurarak öldüren ve sonrasında intihar eden eski manken Filiz Aker'in yıllar önce verdiği bir röportajda, "Erkeğimi başka biri ile görürsem hiç acımam, orada gebertirim" dediği ortaya çıkmıştı.

YORUMLAR 4
  • bir vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    toprağı bol olsun vatan şaşmazın
    Cevapla
  • İnanmak 2 yıl önce Şikayet Et
    Toprağı bol olsun ne demek ya imanı varsa kurtarır yoksa iş zor ahirete insanın...
    Cevapla
  • Hadi hadi 2 yıl önce Şikayet Et
    Of Osman, uza
    Cevapla
  • osman58 2 yıl önce Şikayet Et
    Evet orada toprak çok önemli.O kadar bol olsun ki yüzlerce, binlerce dönüm. Bol Bol ekip biçsin.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR