Teşkilat'ta Kurtlar Vadisi'nin yıldızını izleyeceksiniz! 2.sezon fragmanında nefes kesen sahne

Uyanış Büyük Selçuklu'nun Hasan Sabbah'ı ve Kurtlar Vadisi'nin Memati'si olarak hafızalarda kalıcı bir iz bırakan Gürkan Uygun'un rol alacağı Teşkilat dizisindeki görüntüleri paylaşıldı. Teşkilat dizisinin yeni sezon fragmanında usta oyuncu Gürkan Uygun'un değişen imajını görenler şaşkınlıklarına engel olamadı.

ABONE OL
GİRİŞ 03.09.2021 09:45 GÜNCELLEME 03.09.2021 09:45 MEDYA
Teşkilat'ta Kurtlar Vadisi'nin yıldızını izleyeceksiniz! 2.sezon fragmanında nefes kesen sahne
Teşkilat'ta Kurtlar Vadisi'nin yıldızını izleyeceksiniz! 2.sezon fragmanında nefes kesen sahne

TRT1'in büyük bir ilgiyle izlenen projelerinden Teşkilat'ta geçtiğimiz günlerde usta oyuncu Mesut Akusta'nın ''beyin kanaması'' hastalığıyla mücadele etmesi ve beraberinde sette tespit edilen Covid-19 vakalarından ötürü çekimler bir süreliğine iptal edilmişti. Bu nedenle yeni sezona beklenenden daha ileri bir tarihte giriş yapacak olan Teşkilat dizisine Kurtlar Vadisi ile Uyanış Büyük Selçuklu'nun gözdesi Gürkan Uygun'un de gelmesi herkesi sevindirmişti.

Teşkilat yapımından panik havası estirecek haber! Çekimler yapılamayacak, şoke eden karar...Teşkilat yapımından panik havası estirecek haber! Çekimler yapılamayacak, şoke eden karar...

Ne var ki Korona Virüsü test sonucu pozitif çıkan isimler arasında Kurtlar Vadisi'nin Memati'si Gürkan Uygun'un da bulunması izleyenleri endişeye sevk etmişti. Tüm bu gelişmeler yaşanırken yayıncı kuruluş olan TRT1'in yayınlamış olduğu Teşkilat yeni sezon fragmanındaki görüntüler hayranlarının yüreğine su serpti. Teşkilat'ın 2.sezon tanıtımında izleyenlerin dikkatini çeken en önemli ayrıntılardan bir tanesi de Gürkan Uygun'un bıyık, sakal ve saç konusunda yaptığı imaj değişikliği oldu.

YORUMLAR 5
  • Vadici 2 yıl önce Şikayet Et
    KARA geldi asıl
    Cevapla
  • eskilere bibakın 2 yıl önce Şikayet Et
    daha ilk çıkan görevimiz tehlike filmini izlemeyenler bi izlesinler. orada o zamanlar kullanılan teknoloji acaba bu dizide kullanılıyormu? Bu kadar senaryosu kötü olabilirmi bi dizinin. güya kameralarla izliyorlar ama telefonları dinleyemiyorlar. ne kadar saçma. bu saçmalığı yakaladığım günden beri izlemedim. izlememde.
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Memati geldi Kara geldi Polat Alemdar ile Abdülhey kaldı
    Cevapla
  • yorumcu 2 yıl önce Şikayet Et
    hasan sabbahı müthiş oynamıştı... o dizi devam etmeliydi.. geçen sezonki haliyle...
    Cevapla
  • Yerli Esnaf 2 yıl önce Şikayet Et
    Yalnız fragmandan ses gelmiyor
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR