Kurtlar Vadisi'nin yayınlanmasını isteyenleri yıkan haber! Senaristi öyle bir karar aldı ki...

Hatrı sayılır bir süredir Kurtlar Vadisi dizisinin tekrardan çekimlerinin yapılmasını bekleyenleri hayal kırıklığına uğratacak gelişme yaşandı. Reyting listelerini alt üst eden Kurtlar Vadisi'nin senaryosunu kaleme alan Bahadır Özdener, Star TV'de başlayacak Benim Hayatım adındaki dizi projesiyle dönüş yapacak.

ABONE OL
GİRİŞ 05.10.2021 09:51 GÜNCELLEME 05.10.2021 09:51 MEDYA
Kurtlar Vadisi'nin yayınlanmasını isteyenleri yıkan haber! Senaristi öyle bir karar aldı ki...
Kurtlar Vadisi'nin yayınlanmasını isteyenleri yıkan haber! Senaristi öyle bir karar aldı ki...

Seneler evvel final yapmış olmasına rağmen hayranlarının etkisinden çıkamadığı ve şimdilerde tekrar bölümlerine dahi ilginin yoğun olduğu Kurtlar Vadisi'ni bekleyenleri üzecek bir gelişme yaşandı. Yayın hayatına devam ettiği dönemde Kurtlar Vadisi'nin senaristliğini üstlenen Bahadır Özdener'den tüm ezberleri bozacak bir hamle geldi. 

Masumlar Apartmanı 40.bölüm fragmanı başladı mı? Telaşlandıran haber! Yaşam savaşını kaybediyor mu?Masumlar Apartmanı 40.bölüm fragmanı başladı mı? Telaşlandıran haber! Yaşam savaşını kaybediyor mu?

Kurtlar Vadisi dizisinde rol almış eski oyuncuların set ortamında bir araya gelmesini ve yeni bölümlerinin çekilmeye başlamasını bekleyenler Bahadır Özdener'den gelecek müjdeli haberi bekliyordu. Ancak bir döneme damgasını vurmuş projenin başarılı senaristi Benim Hayatım ismindeki sürpriz dizi projesiyle izleyicisinin karşısına geçmeye hazırlanıyor.

MasterChef Türkiye'den ayrılan Tunahan'a Acun Ilıcalı'dan kaçırılmayacak teklif! Kazancını katlayacakMasterChef Türkiye'den ayrılan Tunahan'a Acun Ilıcalı'dan kaçırılmayacak teklif! Kazancını katlayacak

Güçlü kadrosu ve iddialı senaryosuyla Star TV kanalında yayınlanmaya başlayacak olan Benim Hayatım dizisinin yapımcılığında bulunan Bahadır Özdener, yakın bir zamanda seyircisiyle buluşturacağı yeni projesiyle tüm dikkatleri üzerinde toplayacak.

Durumların bu şekilde gelişmesi, milyonlarca izleyiciyi ekran başına kilitleyen Kurtlar Vadisi projesinin bir dönem daha televizyon ekranlarından uzak kalacağını gösteriyor.

ATV'den şaşırtıcı karar: Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan giden gidene! Tam 7 oyuncu birden...ATV'den şaşırtıcı karar: Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan giden gidene! Tam 7 oyuncu birden...

YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • MRFACİA 2 yıl önce Şikayet Et
    Gelmiş geçmiş en iyi filmdi...
    Cevapla
  • Mahallenin Delisi 2 yıl önce Şikayet Et
    İlginç hem de çok ilginç şu an şu dakka mesala Memati elma yiyorum videosunu atın bir haftada 100 bin izleniyor. Diziden hangi sahne olursa olsun yıllar geçti ama hala izleniyor. Hala millet olarak dizinin etkisi altındayız
    Cevapla
  • Rebelboy1903 2 yıl önce Şikayet Et
    Kv artık bitti beceremediler raci ayrılınca daha kv falan olmaz
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Memati 'yi çık öbürleri bence sanatçı değil, ne güllü,ne polat, nede abdülhey, baksanıza çakır bile abdülhey e gel bari biraz para kazan diye yanina aldı, abi demekten başka kelimesi var mı
    Cevapla
  • Polat 2 yıl önce Şikayet Et
    Iki ay sonra Final yapar,
    Cevapla
  • Çakır 2 yıl önce Şikayet Et
    Neden bilin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR