Yargı 2.bölüm fragmanı: Ceylin en acı imtihandan geçiyor! Duydukları yüzünden içi kan ağlıyor

Dikkat çeken konusuyla izleyenlerin beğenisini kazanan Yargı dizisi dün akşam ilk bölümüyle yayın macerasına start verdi. Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu ikilisini aynı ekipte buluşturan Yargı 1.son bölümüyle dizi tutkunlarını ekran başına toplamayı başardı. Sosyal medya kullanıcılarının en çok konuştuğu konular arasına yerleşen Yargı 2.bölüm fragmanı yayına girdi mi?

ABONE OL
GİRİŞ 23.09.2021 14:45 GÜNCELLEME 23.09.2021 14:46 MEDYA
Yargı 2.bölüm fragmanı: Ceylin en acı imtihandan geçiyor! Duydukları yüzünden içi kan ağlıyor
Yargı 2.bölüm fragmanı: Ceylin en acı imtihandan geçiyor! Duydukları yüzünden içi kan ağlıyor

AY Yapım imzasıyla ekran serüvenine başlayan Yargı dizisi Ceylin isimli avukat ile Ilgaz isimli cumhuriyet savcısının cinayet olayı üzerine yollarının kesişmesini konu olarak işliyor. Pazar günlerine damgasını vuracak olan Yargı dizisinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in sergilediği oyunculuk performansı izleyenlerden tam not aldı. 

MasterChef Türkiye'de herkesi üzen ayrılık! TV8'de kimsenin beklemediği bir veda gerçekleştiMasterChef Türkiye'de herkesi üzen ayrılık! TV8'de kimsenin beklemediği bir veda gerçekleşti

Eylül ayı itibariyle çekimleri gerçekleştirmeye koyulan ve 19 Eylül Pazar tarihinde ise 1.bölümüyle ekran yolculuğunda yürümeye başlayan Yargı dizisi sosyal medyanın gündemine yerleşti. Dram ve aksiyon türündeki Yargı dizisinin senaristliğini Sema Ergenekon üstlenirken, yönetmenlik koltuğuna ise Ali Bilgin oturmaktadır.

Kurtlar Vadisi'nden 2.kez transfer atağı! Gürkan Uygun'dan sonra Teşkilat'a kaçırılmayacak transferKurtlar Vadisi'nden 2.kez transfer atağı! Gürkan Uygun'dan sonra Teşkilat'a kaçırılmayacak transfer

Avukat Ceylin ve Savcı Ilgaz arasında yaşanan çarpıcı olaylardan etkilenen izleyiciler gelecek haftaki gelişmelere ışık tutacak yeni bölüm fragmanı arayışı içerisinde girmeye başladı. Senaryosuyla televizyon ekranlarına farklı bir soluk getiren Yargı dizisinin 2.bölüm fragmanı yayıncı kuruluş tarafından henüz yayınlanmakla beraber, çok geniş bir kitlenin takdirini kazanan sahne sosyal medyada ortalığı yıkıp geçti.

Yargı 2.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR