MasterChef Türkiye'de hata yaptı ama alkış topladı! Mehmet Yalçınkaya'nın verdiği tepki çok şaşırttı

MasterChef Türkiye programında hem leziz hem de tekniğine uygun ve estetik bir tabak çıkarmak isteyen Şükrü, yarıştığı sırada bir anlık dikkatsizlik sonucu hata yaptı. Hazırladığı ürünün pişip pişmeme durumunu kontrol etmek isteyen Şükrü, çift tadım yaptığının sonradan farkına varınca yeni baştan hazırlamaya koyuldu. Mehmet Yalçınkaya'nın Şükrü'ye verdiği tepki ise ekran başındaki izleyicisini şaşkına uğrattı.

ABONE OL
GİRİŞ 23.09.2021 11:03 GÜNCELLEME 23.09.2021 12:49 MEDYA
MasterChef Türkiye'de hata yaptı ama alkış topladı! Mehmet Yalçınkaya'nın verdiği tepki çok şaşırttı
MasterChef Türkiye'de hata yaptı ama alkış topladı! Mehmet Yalçınkaya'nın verdiği tepki çok şaşırttı

22 Eylül Perşembe tarihinde yayınlanan MasterChef Türkiye 74.bölümde, bireysel dokunulmazlık oyununu kazanabilmek üzere canla başla mücadelesini ortaya koyan Şükrü'den beklenmedik bir hata geldi. Hiç vakit kaybetmeden hızlı bir şekilde harekete geçen ve dokunulmazlığın sahibi olmak için yapabileceklerinin en iyisini gösteren yarışmacı Şükrü mercimeğini haşlamaya başladı. 

MasterChef Türkiye'den ayrılan Tunahan'a Acun Ilıcalı'dan kaçırılmayacak teklif! Kazancını katlayacakMasterChef Türkiye'den ayrılan Tunahan'a Acun Ilıcalı'dan kaçırılmayacak teklif! Kazancını katlayacak

MasterChef Türkiye'de hazırlamış olduğu mercimeğin pişip pişmediğine bakmak isterken farkında olmadan çift tadım hatasını yaptı. Aradan çok geçmeden hatasını anlayan Şükrü, kimsenin onu uyarmasına gerek bile kalmadan mercimeğini attı ve yeni baştan hazırlamaya girişti. 

Kurtlar Vadisi'nin başlamasını bekleyenleri üzecek gelişme! Senaristinden beklenmedik atak...Kurtlar Vadisi'nin başlamasını bekleyenleri üzecek gelişme! Senaristinden beklenmedik atak...

MasterChef Türkiye stüdyosunda tecrübeli şef Mehmet Yalçınkaya, soluğu Şükrü'nün yanında alarak ne olduğunu öğrenmek istedi. Şükrü ise dürüstlüğünü konuşturarak çift tadım yaptığını ve bu sebepten ötürü mercimeği tekrardan haşlamak durumunda kaldığını belirtince Mehmet Yalçınkaya'nın verdiği tepki çok konuşuldu.

Masumlar Apartmanı 40.bölüm fragmanı başladı mı? Telaşlandıran haber! Yaşam savaşını kaybediyor mu?Masumlar Apartmanı 40.bölüm fragmanı başladı mı? Telaşlandıran haber! Yaşam savaşını kaybediyor mu?

Şükrü'nün hareketini takdir eden Mehmet Yalçınkaya onu mavi takım yarışmacılarına alkışlattı ve "Şükrü'yü dürüstlüğü için bir alkışlayalım" şeklinde ifadelere yer verdi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR