Kurtlar Vadisi'nin 2 efsane ismi aynı dizide bir araya geliyor! Teşkilat'ta transfer yağmuru yağıyor

Adı hala Kurtlar Vadisi'yle anılan ve sahneleri asla unutulmayan Gürkan Uygun'dan sonra Teşkilat dizisi transferlerine bir yenisini ekledi. Tıpkı Gürkan Uygun gibi bir dönem Kurtlar Vadisi'yle popülaritesini artıran Hakan Boyav, Teşkilat dizisiyle apayrı bir renk katmaya hazırlanıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 23.09.2021 11:19 GÜNCELLEME 23.09.2021 11:20 MEDYA
Kurtlar Vadisi'nin 2 efsane ismi aynı dizide bir araya geliyor! Teşkilat'ta transfer yağmuru yağıyor
Kurtlar Vadisi'nin 2 efsane ismi aynı dizide bir araya geliyor! Teşkilat'ta transfer yağmuru yağıyor

Kurtlar Vadisi dizisindeki sahneleriyle milyonların ilgiyle takip ettiği oyuncuların başına Gürkan Uygun'un hemen arkasından Teşkilat dizisinde rol alması için sürpriz bir isimle daha el sıkışıldı. Gürkan Uygun'un rol icabı Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) aleyhinde faaliyetler yürüten Yıldırım karakterini oynayacağının kesinleşmesiyle beraber Kurtlar Vadisi dizisinden ikinci kez transfer atağı geldi.

MasterChef Türkiye'de herkesi üzen ayrılık! TV8'de kimsenin beklemediği bir veda gerçekleştiMasterChef Türkiye'de herkesi üzen ayrılık! TV8'de kimsenin beklemediği bir veda gerçekleşti

Rol arkadaşı Gürkan Uygun gibi Kurtlar Vadisi yapımında oyunculuk deneyimi bulunan ve burada üstlenmiş olduğu Kara karakteri sayesinde başarılı bir çıkışa imza atan Hakan Boyav, Teşkilat dizisinin oyuncu kadrosuna yerleştirildi.

Yargı 2.bölüm fragmanı duyuruldu! Kanal D'nin iddialı dizisi Yargı'da ortalığı yıkıp geçen sahneYargı 2.bölüm fragmanı duyuruldu! Kanal D'nin iddialı dizisi Yargı'da ortalığı yıkıp geçen sahne

Sadık veya bir başka ismiyle Tövbekar karakterini oynamayı kabul eden Kurtlar Vadisi'nin eski oyuncusu Hakan Boyav, Teşkilat dizisiyle ekranların tozunu atacak. Teşkilat dizisinde soğukkanlı yapısıyla ön plana çıkacak olan Sadık karakteri, hangi tarafta olduğunu belli etmeyen gizemli halleri ve Gürkan Uygun'un oynayacağı Yıldırım karakterinin mazisinde kilit bir noktada durmasıyla izleyenlerin merakını artıracak.

Hakan Boyav, yine Teşkilat'ın eski mensuplarından biri olarak izleyici kitlesinin karşısına geçmeye ve istihbarat dünyasına hakimiyetiyle herkesi şaşırtmaya hazırlanıyor.

YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Necati Şaşmaz Gürkan Uygun Kenan çoban Hakan boyav Çağlar Ertuğrul ve bunun gibi oyuncular gelirse bu dizi reytingleri rekorları kıracak benim düşüncem böyle
    Cevapla
  • Mtn 2 yıl önce Şikayet Et
    Gürkan uygura hiç hain rolü yakışmıyor
    Cevapla
  • Sevda 2 yıl önce Şikayet Et
    Kurtlar vadisindeki Akif bu dizide mutlaka olmalı hatta başrol olmali
    Cevapla
  • meyyid 2 yıl önce Şikayet Et
    ilk sezondaki başkanda kv den gelmeydi zaten..3 adet kv li oyuncu oldu.
    Cevapla
  • PAYITAHT 2 yıl önce Şikayet Et
    TRT bu işin uzmanı, edep adap ahlak ve kültürümüz, sağol TRT,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR