Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 2022 yılında da seyircisini yalnız bırakmayacaktı! Kara haber tez duyuldu

2015 yılından bu yana ekranlarda varlık gösteren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın final bölümü bile çekilmeden bitirilmesi tutkunlarını hüzünlendirdi. Dizinin başlangıç tarihinden günümüze kadar üstlendiği ‘’Hızır Çakırbeyli’’ karakteriyle fark katan tecrübeli isim Oktay Kaynarca veda gönderisiyle EDHO hayranlarını üzüntüye soktu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın başlatılıp başlatılmayacağı mevzusu yakın mercek altına alınırken beğenilen oyuncu Oktay Kaynarca’nın verdiği kötü haber medya gündemini çalkaladı.

ABONE OL
GİRİŞ 01.11.2021 22:37 GÜNCELLEME 01.11.2021 22:38 MEDYA
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 2022 yılında da seyircisini yalnız bırakmayacaktı! Kara haber tez duyuldu
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 2022 yılında da seyircisini yalnız bırakmayacaktı! Kara haber tez duyuldu

8 Eylül 2015 tarihinde birinci bölümüyle izleyenlere merhaba diyen, gerek hikayesiyle gerekse kadrosuyla büyük beğeni toplayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da ayrılık zamanı geldi çattı. EDHO’nun YouTube platformundaki resmi sayfasının duyurduğu tanıtım fragmanından edinilen bilgiye göre 7.sezon yayın tarihi 26 Ekim şeklinde belirtilmişti.Fakat ne var ki ATV yönetimi ile yapım şirketinin fikir birliğine varamaması ve birbirlerine ters düştükten sonra da gerekli anlaşmanın sağlanamaması Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın sonunu hazırladı.

Yargı 8.bölüm fragmanı başlatıldı mı? Faturasını kesiyor! İşlediği cinayet pahalıya patlayacak...Yargı 8.bölüm fragmanı başlatıldı mı? Faturasını kesiyor! İşlediği cinayet pahalıya patlayacak...

7 yıldır diziyle sıkı bir bağ kuran ve hatta kadrodaki oyuncuları bile aileden biri gibi gören seyircisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın ekrandan çekilmemesi için çağrı başlatsa da fayda etmedi. 7 yıl boyunca EDHO’ya emek veren Oktay Kaynarca, son günlerde çığ gibi büyüyen ‘’ayrılık’’ iddiasını doğrulayacak nitelikte paylaşıma imza attı.

Gönül Dağı 39.bölüm fragmanı: Taner, can evinden vuruluyor! Dünyasını başına yıkacak karar…Gönül Dağı 39.bölüm fragmanı: Taner, can evinden vuruluyor! Dünyasını başına yıkacak karar…

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın revaçta ismi Oktay Kaynarca, duygu dolu sözler eşliğinde sevenleriyle vedalaşarak, "At sırtında dünyayı fethetmek kolaydır. Zor olan attan indiğinde fethettiğini yönetebilmektir” Cengiz Han....

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın değerli izleyicisine; yayına başladığımız ilk günden itibaren hiç eksilmeyen ilginize, sevginize, bizi ailenizden birileri olarak görmenize, sorgusuz sualsiz yüreklerinize kazırcasına sahiplenmenize, son ana kadar devam etmesi için beslediğiniz umutlarınıza sonsuz teşekkür ederim... Yedi yıl birlikte yol yürüdüğüm, birçok rekoru, başarıyı, mutluluğu, acıyı, sevinci birlikte yaşadığım ‘EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ’ ekibinin en büyüğünden en küçüğüne, emeği geçen bütün arkadaşlarıma; son dönem yaşanan bütün olumsuzluklara karşı duruş biçiminiz, etik tavrınız, iş disiplininiz ve yaşadıklarınıza rağmen sabrınız için yüreklerinizden öpüyorum.

Ellerinize yüreklerinize sağlık. Bazen söz biter, yol biter, yolculuk biter ama her bitiş bir başlangıçtır. Hoşça kalın…" şeklinde ifadelere yer verdi.

YORUMLAR 5
  • Zarar 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir dizide milyon dolar bölüm çekiyor atv de haklı:)
    Cevapla
  • yabancı 2 yıl önce Şikayet Et
    Selam Tabiki herşey para ile olması lazım sonuçta her kez o işten para kazanıyor diziyi çok seviyosunuz o zaman yapımcı şirkete para toplayin.Hiçde kolay degil her hafta onca insanın ayligi masraf kanalda şirkette bir yere kadar.Her ay reklam gelirinden sonra o zaman istediginiz oyuncuyuda getirirler. Bu zamanda herbir iş para ile.
    Cevapla
  • Kaya 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben veda görmedim. Adam başka kanalda geliyoruz diyor.
    Cevapla
  • Polat Çakır 2 yıl önce Şikayet Et
    Zaten iyice pembe dizi gibi olmuştu. Eyi oldu. Güya Kurtlar vadisinin Çakır'ını anlatıyordu. Bir yerinde Polat Alemdar olmalıydı. Hikaye güdük kaldı. Zaten ticari bir iş yapıyorsunuz küslük olmaz. Her şey para için sizin dünyanızda.
    Cevapla
  • kzm 2 yıl önce Şikayet Et
    hadi lan ordan
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR