Yargı 8.bölüm 2.fragmanı: Ilgaz'dan hayran bıraktıran sözler! Anlam yüklü konuşmasıyla kalpleri kazandı

Yüzleşme vaktinin gelip çattığı Yargı dizisinde kardeşinin katledilmesiyle yüreği yangın yerine dönen Ceylin'in okkalı sözleri Engin'in yüzüne tokat gibi çarpmıştır. Yargı son bölümde, metanetini korumaya ve mantığını devre dışı bırakmayıp kontrollü bir şekilde hareket etmeye çalışan Ceylin, yaptığını cezasız bırakmamak için tüm imkanlarını kullanır. Her ne olursa olsun adaletten şaşmamaya ve kendi emelleri doğrultusunda kullanmamaya yemin eden Ceylin dokunaklı konuşmasıyla ortalığı kasıp kavururken Yargı 8.bölüm fragmanı başlatıldı mı?

ABONE OL
GİRİŞ 07.11.2021 22:12 GÜNCELLEME 07.11.2021 22:12 MEDYA
Yargı 8.bölüm 2.fragmanı: Ilgaz'dan hayran bıraktıran sözler! Anlam yüklü konuşmasıyla kalpleri kazandı
Yargı 8.bölüm 2.fragmanı: Ilgaz'dan hayran bıraktıran sözler! Anlam yüklü konuşmasıyla kalpleri kazandı

Yargı dizisinde ''Katil kim?'' sorusunun yanıtını acı bir şekilde alan ve suçlunun hakim önünde hesap vermesini isteyen Ceylin'in Engin'le yüzleşmesinde gerilimin bir an dahi eksik olmadığı dakikalar yaşandı. Yargı son bölümde en başından beri masum gibi görünen Engin'in cinayet suçuna karıştığını ve aslında kendisini sırtından hançerlediğini öğrenen Ceylin, yaptıklarının bedelini ödetmek için ne gerekiyorsa yapmaya hazırdır.

Gönül Dağı 39.bölüm fragmanı: Taner, can evinden vuruluyor! Dünyasını başına yıkacak karar…Gönül Dağı 39.bölüm fragmanı: Taner, can evinden vuruluyor! Dünyasını başına yıkacak karar…

Yargı 8.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Yargı dizisinde kendisini akla mantığa sığmayacak ihanete uğratan Engin'i köşeye sıkıştıran Ceylin, ''Akıl sağlığımı kaybetmemek, öfkeme yenilmemek için, dünyaya olan inancımı kaybetmemek için bir itirafla... Eğer katil gelir kendi ayaklarıyla teslim olursa, acının esiri olmadan adil olmak için içimdeki öfkeyi kontrol edeceğime dair söz verdim. Kitap ne diyorsa o, gözümü karartmayacağım dedim. Ya da katil itiraf etmezse, yakalanır ve ispat edilirse ama pişmansa yine de merhametimi kullanacağım.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 7 yıl sonra final bile yapmadan bitiriliyor! 2015’ten beri yayınlanıyorduEşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 7 yıl sonra final bile yapmadan bitiriliyor! 2015’ten beri yayınlanıyordu

''Arkamdan Bıçaklanma Şıkkını Hiç Düşünmedim!''

Sadece hak ettiği ceza neyse onu alması için mücadele edeceğim dedim. Ne bir eksik ne bir fazla. Çünkü adaleti kendime göre kullanırsam bir daha adil olamayacağımdan korktum. İçimdeki dengeyi kaybedersem ayakta duramam dedim. Bir daha da o cübbeyi giyemem dedim. Diğer şıkkı hiç düşünmedim, arkamdan bıçaklanma şıkkını hiç düşünmedim. Kardeşimin katili bana sarılacak kadar hasta, beni teselli etmeye kalkacak kadar kalpsiz, yanımda yürümeyi göze alacak kadar kötü biri çıkarsa ne yapacağımı hiç düşünmedim.'' şeklinde ifadelere yer verdi.

Yargı Dizisinde Takdirlik Sahne! Oyunculardan Takdir Toplayan Performans...