Çam kozalağı macununun faydaları

Op. Dr. Feridun Kunak sağlık dolu bir programla evlere konuk oluyor. Sağlığı izleyicisinin ayağına götüren Kunak’ın sunduğu ‘Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ bu hafta başkent Ankara’daki serüvenine kaldığı yerden devam edecek.

ABONE OL
GİRİŞ 02.12.2021 16:22 GÜNCELLEME 02.12.2021 16:22 MEDYA
Çam kozalağı macununun faydaları
Çam kozalağı macununun faydaları

Yaptığı programlarla izleyicisinin yaşam standartlarını yükseltmeyi hedefleyen Op. Dr. Feridun Kunak, alternatif tıbbı modern tıpla harmanlıyor.  Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık ekibi bu hafta Ankara’dan sağlık dolu bilgilerle izleyici karşısına çıkacak. Dr. Kunak, ilk olarak çam kozalaklarıyla hazırlanmış macunların satıldığı bir dükkana gitti. Kadın bir girişimcinin kendi yaptığı çam kozalağı macunlarının yapılış aşamasına eşlik eden Kunak, bu macunun faydalarını izleyicileri için anlattı. Evlerinize Sağlık ekibi daha sonra yaşlı bir çiftin evine konuk oldu. Çiftin arasında çıkan yaş tartışmasına katılan Feridun Kunak, onları daha dinç yapacak egzersizleri uygulamalı olarak gösterdi.

Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık ekibi son olarak doğuştan engelli bir genci ziyaret etti. Hareket ve konuşma engeli olan genci muayene eden Kunak, gencin bakımını üstlenen annesine çok önemli bilgiler verdi.

Sağlıklı ve kaliteli bir hayata kapı açmaya hazırlanan ‘Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ her Cumartesi 13:20’de Kanal 7’de…

Program Adı        : DR. FERİDUN KUNAK’LA EVLERİNİZE SAĞLIK

Yayın Tarihi         : 04 Aralık 2021, Cumartesi

Yayın Saati          : 13:20

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR