Adıyaman Besni’de keyifli sohbetler

Yemeğinden kültürüne, eğlencesinden hüznüne Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘’Bahar Kapıda’’ programıyla Kanal 7’de ekrana geliyor. Bahar Kapıda bu hafta Adıyaman Besni’den evlere konuk olacak.

ABONE OL
GİRİŞ 08.01.2022 12:13 GÜNCELLEME 08.01.2022 12:13 MEDYA
Adıyaman Besni’de keyifli sohbetler
Adıyaman Besni’de keyifli sohbetler

İnsanın içinde yaşadığı, yaşattığı her şeye, her yere yolculuk yaptıran keyifli bir program, Bahar Gelir’in sunumu ile Kanal 7 izleyicisiyle buluşuyor. Anadolu’yu karış karış gezen Bahar Kapıda ekibi bu hafta Güneydoğu Anadolu’nun en mistik şehirlerinden Adıyaman’ın Besni ilçesinden izleyici karşısına çıkacak. Bahar Kapıda ekibi Besni’de ilk olarak sadece erkeklerin satış yaptığı Şire Pazarı’nı gezdi. Pazarda esnaf ve müşterilerle sohbet eden Bahar Gelir, etrafındakilere neşe saçtı. Besni’de bir yemeni atölyesini ziyaret eden Bahar Kapıda ekibi, yemeni üretiminin aşamalarını ustasından dinledi.

Yeme- içme denince bende akan sular durur diyen Bahar Gelir, Adıyaman tenekesini fırına attı ve pişene kadar fırının başında yemeği bekledi. Yemekten sonra köyde süt kovasını eline alıp peynir yapımının başına geçen Gelir, sohbetiyle köylüleri gülmekten kırdı geçirdi.

Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘Bahar Kapıda’ programıyla her Pazar 11:30’da Kanal 7 ekranlarında…

Program Adı        :  BAHAR KAPIDA

Yayın Tarihi          : 09 Ocak 2022, Pazar

Yayın Saati           : 11:30

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR