Finale çok yaklaşmışken hoşça kal dedi! MasterChef Türkiye'de dikenli yollardan geçmişti

Renkli bir kişiliğe sahip olan ve çoğu zaman stüdyoda yapmış olduğu esprileriyle herkesi gülüp eğlendiren Tahsin, MasterChef Türkiye'ye veda etti. Bu zamana kadar hiçbir şeyden kolay kolay vazgeçmediğini ve sonuna kadar elinden gelen her şeyi yapacağını belirten Tahsin, MasterChef Türkiye'nin 3.sü olarak ayrıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 14.01.2022 10:08 GÜNCELLEME 14.01.2022 10:08 MEDYA
Finale çok yaklaşmışken hoşça kal dedi! MasterChef Türkiye'de dikenli yollardan geçmişti
Finale çok yaklaşmışken hoşça kal dedi! MasterChef Türkiye'de dikenli yollardan geçmişti

Katıldığı programın kendisine çok daha güzel yemek yapabilmeyi ve bir tabağa hem duygusunu hem ailesini katınca nerelere kadar gidebildiğini öğrettiğini itiraf eden Tahsin, MasterChef Türkiye'nin üçüncüsü olarak veda etti. Gerek tekniklerin gerekse tecrübelerin bir noktaya kadar geçerli olduğunu ve asıl lezzetin ailede bulunduğunu dile getiren Tahsin, 'MasterChef'in aslında benim geçmişime şöyle güzel bir bakmamı ve çok güzel şeyler yaşadığımı görmeme nasip etti.' diyerek ayrıldı.

Jüri üyelerinin önünde samimi açıklamalarda bulunan Tahsin, 'Annemin hep söylediği bir laf vardı, üzümünü yiyip sapında boğulma diye. Galiba bugün sapında boğuldum. Mutsuz muyum? Hiç değilim. Keşkem var mı? Asla yok. Yaptığım her hareketten, çıkardığım her tabaktan ve her hatadan çok memnunum. Mutluluğu ve yemek yapmayı kendi hayatımda da idol edinmiş bir insandım. Ve her gün bunu yapmak istedim aslında. Ara ara suratım düştü, hırsıma yenik düştüğüm zamanlar oldu.

Kaybetmeyi kabullenemediğim günler oldu. Ama ben çok keyifle yemek yaptım. Sizi güldürebildiysem, azıcık da olsa yüzünüzde tebessüm olabildiysem, benim o kendimce saçma ama eğlendiğim anlar size motive katabildiyse ne mutlu bana. MasterChef'te ilk önlüğü aldığımda stüdyoda horon tepmiştim. Kendi arkadaşlarıma bunu anlatmam biraz uzun zaman aldı ama aslında Tahsin de tam öyle bir şey. Yemek yapıp bir anda bırakıp koşup horon tepebilecek bir insan.' şeklinde ifadelere yer vererek MasterChef Türkiye'den gitti.

YORUMLAR 15 TÜMÜ
  • meyyid 2 yıl önce Şikayet Et
    atomu parçaladılar sanki..muhabbete bak.
    Cevapla
  • MASK 2 yıl önce Şikayet Et
    MASTERCEFF DE OLAY AYRILIK ana manşet bu içerik de olay aradım bulamadım bulan varsa bi zahmet yazsın
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Memlekete bir de faydalı işler yapsalar şaşarım. Herkes masterşef olamak istiyor. Bir de memlekete faydalı olacak bir alanda yarıştırın gençlerimizi. Yeterince aşçı ve şef var zaten. :))
    Cevapla
  • İsmi lazım değil 2 yıl önce Şikayet Et
    Farmalite icabı yiyip duruyorlar önceden belli zaten kime kazandiracaklari...her tabağı onay görene kaptanlık vermedikleri gibi...demekki neymiş planlı projeli herşey...adaletlerine inanmıyorum...
    Cevapla
  • ELECTRAS 2 yıl önce Şikayet Et
    yarışmaya katılmadan 2 sözleşme imzalanıyo 1. genel 2. si diyelim 14 . bölüme kadar felan diye yani ne zmn eleneceğiniz baştan belli zati.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR