Büyük çıkmaza girmişti: Gönül Dağı fragmanında Asuman, tartıştığı babasını kaybediyor mu?

Oyunculuk mesleğine yıllarını vermiş bir isim olan Ege Aydan'ın üstlendiği 'Münir Başkan' karakteri Gönül Dağı 47.bölüm 2.fragmanında fenalık geçirdi. Babasının vaziyetini görünce büyük bir paniğe kapılan Asuman'ın haykırışları Gönül Dağı fragmanını izleyenlerin yüreğini titretti. Peki, yere yığılan Münir Başkan hayatını kaybedecek mi? Ege Aydan TRT1'in reyting rekortmeni dizisinden ayrılacak mı?

ABONE OL
GİRİŞ 15.01.2022 10:16 GÜNCELLEME 15.01.2022 10:16 MEDYA
Büyük çıkmaza girmişti: Gönül Dağı fragmanında Asuman, tartıştığı babasını kaybediyor mu?
Büyük çıkmaza girmişti: Gönül Dağı fragmanında Asuman, tartıştığı babasını kaybediyor mu?

Kızının Ramazan ile hayatını birleştirmesine katiyen izin vermeyen ve ne söylerse söylesin katiyen tolerans göstermeyen Münir Başkan, Gönül Dağı fragmanında fenalaştı. 'Ben ölmeden bu adam evimize damat olarak giremez kızım!' diyerek kesin tutumunu belirten Münir'in ansızın rahatsızlanması gergin bir atmosfer oluşturur. 

Ezber bozan veda! MasterChef Türkiye'den 'Üzümünü yiyip sapında boğuldum' deyip ayrıldıEzber bozan veda! MasterChef Türkiye'den 'Üzümünü yiyip sapında boğuldum' deyip ayrıldı

Babasının halini görür görmez kalbini tarifsiz bir korku kaplayan Asuman'ın feryatları Gönül Dağı 47.bölüm 2.fragmanında hüzün rüzgarı estirdi. Yılların eskitemediği oyuncu Ege Aydan'ın ilk bölümden beri üstlenmiş olduğu Münir Başkan karakterinin başına gelen talihsiz olay izleyenlerin kafasında soru işareti bıraktırdı. Usta ismin diziden ayrılıp ayrılmayacağı mevzusu ekran başındaki seyircisinin merakını çekerken, Gönül Dağı yeni bölümde kötüleşen Münir'e şimdi ne olacağı sabırsızlıkla beklenmeye başladı. 'Münir yaşamını yitirecek mi, Ege Aydan ekipten gidecek mi?' sorusu takipçileri tarafından sıkça yöneltilirken sorgulanan soruların yanıtları gelecek hafta netleşecek.

YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • sss 2 yıl önce Şikayet Et
    Harika bir dizi bayılıyorum izlerken ramazan ve babası selami rıfat veysel bence oyunu bunlar omuzluyor
    Cevapla
  • Muhammed Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Zaten tek kil oldugum münir başkan
    Cevapla
  • Turan 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel bir dizi çok seviyorumdur asuman ramazan birbirlerini çok seviyor Münir başkan lütfen sevenleri ayırma
    Cevapla
  • memati 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence bu dizide biraz ayrışıyor gibi geliyor ama diziyede renk katan birisi kalmasında fayda var, dizideki eşi yani hanımı oynayan kişi var, çok beğendiğim bir sanatçı, güzel bir kadın insanın içine huzur veriyor epeydirde görünmüyor bence onu öne sürseler iyi olur diye düşünüyorum...
    Cevapla
  • yozgatlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Başta sayın yazarımıza ve yapımcısına sonrada tüm sanatçılarımıza ve emeği geçen herkese ayrı ayrı şükranlarımızı sunuyoruz ev tadında bir dizi zaman zaman ağlatan bir kaç dakika sonrada güldüren bir dizi. Ümit ederiz uzun süre devam eder. ve bir kaç bölümü de yozgatımızda çekilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR