Sadakatsiz dizisinin finali için nefesler tutuldu! 2 bölüm sonra Kanal D'de büyük bomba patlayacak

7 Ekim 2020 tarihinden bu yana ekranlarda varlık gösteren Sadakatsiz yapımında üstlendiği ''Volkan Arslan'' karakteriyle gündemden düşmeyen Caner Cindoruk üzücü haberi verdi. Her ne kadar ilk sezon başarılı bir çıkış yakalamış olsa da ikinci sezona gelindiğinde düşüş yaşamaya başlayan Sadakatsiz dizisi hakkında radikal bir karar alındı. Sadakatsiz dizisiyle kariyerindeki başarı basamaklarını hızla tırmanan oyuncu Caner Cindoruk ise final yapacağı tarihe ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte, merak edilen ayrıntılar...

ABONE OL
GİRİŞ 11.05.2022 15:32 GÜNCELLEME 11.05.2022 15:32 MEDYA
Sadakatsiz dizisinin finali için nefesler tutuldu! 2 bölüm sonra Kanal D'de büyük bomba patlayacak
Sadakatsiz dizisinin finali için nefesler tutuldu! 2 bölüm sonra Kanal D'de büyük bomba patlayacak

51 bölümdür yayın hayatına devam eden Sadakatsiz projesiyle ününe ün katan ve hayran kitlesini her geçen gün giderek artıran Caner Cindoruk'tan izleyicisinin şaşırıp kalacağı bir haber geldi. Bilindiği gibi bundan 1,5 yıl önce ekran macerasına adım atan Sadakatsiz dizisi daha ilk bölümden izleyenlerin yoğun ilgisiyle karşılaşmış ve sezon boyunca da dikkatleri üzerinde toplamayı başarmıştı.

Kuruluş Osman dizisine Bizim Hikaye'den şaşırtıcı transfer! Osman Bey'in yeğenini oynayacakKuruluş Osman dizisine Bizim Hikaye'den şaşırtıcı transfer! Osman Bey'in yeğenini oynayacak

İkinci sezonda ise reyting oranlarında azalma meydana geldiği gözlemlenen ve izleyici kitlesinde önemli bir kayıp yaşamaya başlamaya başlayan Sadakatsiz dizisi için geri dönüşü olmayacak karar alındı. ''Volkan Arslan'' karakteriyle geniş bir kesimin yakından tanıdığı bir isim haline gelen Caner Cindoruk, reytinglerde arzu edilen ölçüte ulaşamayan Sadakatsiz'in final yapacağını duyurdu. 2.sezonda hedeflenen seviyeye bir türlü gelemeyen Sadakatsiz'in ekranlara veda edeceği tarihe ilişkin açıklamalarda bulunan Caner Cindoruk, 2 bölüm sonra yani 60.bölümde biteceği bilgisini ekran başındakilerle paylaştı.

YORUMLAR 28 TÜMÜ
  • Abdullah 2 yıl önce Şikayet Et
    Duyduğum kadarı ile dizi iğrençmiş... iyi ki bitmiş...
    Cevapla
  • tunctunc 2 yıl önce Şikayet Et
    Dizi konusu (Tarihi diziler haric ) ne olursa olsun´bir dizi en fazla 25 bölüm olmali artik eskisi gibi bir diziyi bir iki sene seyretmek kabak tadi veriyor,cünki yeni diziler cikiyor ve milletinde akli yeni cikanlarda kaliyor seyretmek izlemek istiyor ama zaman kalmiyor,! Birde diziler cok gereksiz uzatma yapiyor ve buda seyirciyi biktiriyor sogutuyor uzakla$tiriyor.!
    Cevapla
  • Türkiye 2 yıl önce Şikayet Et
    Geç bile kaldılar, ne çeşit bir dizi olduğu belli değildi. O başkasının karısı ile beraber, bir diğeri onun karısı ile birlikte, aslında böyle dizilerin hepsini kapatacaksın..
    Cevapla
  • ÇELİK 2 yıl önce Şikayet Et
    Dizinin isminde meymenet yok ki...
    Cevapla
  • mustafa güner 2 yıl önce Şikayet Et
    Gönül Dağı ve Teşkilat Dizileri Final Yapmasınlar diğerleri hiç olmasada olur
    Cevapla
  • FTH 2 yıl önce Şikayet Et
    o dediğin diziler trt1 de kanallari karıştırma dizi soracaksan tüm kanallarda var izlersin vaktin çok demekki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR