Taha Baran Özbek, Kuruluş Osman'la el sıkıştı! Bizim Hikaye'yle ününe ün katan isimle dev anlaşma

Çekimleri İngiltere'de gerçekleştirilen Happy Valley isimli dizi projesinden uyarlanan Son Nefesime Kadar'ın oyuncusu Taha Baran Özbek, Kuruluş Osman kadrosuna transfer edildi. Oyunculuk kariyerine Dip ve Bizim Hikaye'de başlayan ve Azize, Bir Litre Gözyaşı, Akrep, Kırmızı Oda gibi dizilerde de boy gösteren Taha Baran Özbek, Kuruluş Osman'da performans gösterecek.

ABONE OL
GİRİŞ 04.05.2022 10:55 GÜNCELLEME 04.05.2022 10:55 MEDYA
Taha Baran Özbek, Kuruluş Osman'la el sıkıştı! Bizim Hikaye'yle ününe ün katan isimle dev anlaşma
Taha Baran Özbek, Kuruluş Osman'la el sıkıştı! Bizim Hikaye'yle ününe ün katan isimle dev anlaşma

Henüz 24 yaşında olmasına rağmen birbirinden iddialı yapımlarda kameralar karşısına geçen Taha Baran Özbek'ten hayranlarının yüzünü güldürecek bir haber geldi. İlk oyunculuk deneyimini Dip ve Bizim Hikaye projelerinde kazanan ve beraberinde rol aldığı projelerle son dönemin yıldızı parlayan oyuncuları arasına yerleşen Taha Baran Özbek, şimdi de Kuruluş Osman dizisine katılıyor.

TRT1'in psikoloji temalı dizisi Masumlar Apartmanı'nda 'final' şoku! Bildiklerinizi unutturacakTRT1'in psikoloji temalı dizisi Masumlar Apartmanı'nda 'final' şoku! Bildiklerinizi unutturacak

TV'de geçtiğimiz aylarda final yapan Kırmızı Oda dizisinin 3. ile 7. bölümleri arasında rol alan ve üstlenmiş olduğu Necdet Kınık karakteriyle geniş bir hayran kitlesine kavuşan Taha Baran Özbek'in Kuruluş Osman'da hangi karakteri oynayacağı belli oldu. Kırmızı Oda projesinde senaryo gereği Meliha karakterinin hem üvey oğlu hem sevdiği adam olan kısa bir zaman içerisinde ekran başındakilerin dikkatini üzerine çeken Taha Baran Özbek, Kuruluş Osman'da Gündüz Bey'in evladı Aktemur karakteriyle fırtınalar estirecek.

Gönül Dağı 62.bölüm fragmanında müjdeli haber! Bekarlıktan evliliğe doğru adım adım ilerliyorGönül Dağı 62.bölüm fragmanında müjdeli haber! Bekarlıktan evliliğe doğru adım adım ilerliyor

Lisans eğitimini Kültür Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünden tamamlayan başarılı oyuncu, 11 Aralık 2020 - 17 Haziran 2021 arasında yayın hayatını sürdüren Akrep dizisinin kadrosunda yer almış ve burada oynadığı ''Şahin Gürsoy'' karakteriyle adından söz ettirmişti.

YORUMLAR 13 TÜMÜ
  • Muhammed Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben bu diziyi izliyorum ama iki saat ise gecirerek 25 dakikada bitiriyorum okadar cok boş sahneler var bunaliyorum izlerken sofia 40 bölümde zor öldü Nikolada 100. bölüme yakin öldü simdi siradaki de 200. bölümde ölür :)
    Cevapla
  • kuzey 2 yıl önce Şikayet Et
    adam 4,5 bölümdür oynuyor siz hala geliyor diyorsunuz
    Cevapla
  • Gaziantep 27 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu kimdir Arkadaş. Sanki kenan imirzalioglu katilmis gibi haber yapiyorlar haberi tikliyoz kim oldugunu bilmedigimiz kisi
    Cevapla
  • MELİKŞAH 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu diziyi hele hele beceriksiz burak beyi kim seyrediyor acaba, gerçi reyting derdi yık devletin kanalı nasılsa.....
    Cevapla
  • aspnetturkiye.com 2 yıl önce Şikayet Et
    gayet iyi burak ilk günden beri,nesini begenmiyorunuz arkadaş karaoğlanın ?
    Cevapla
  • guney 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam 2-3 bölümdür oynuyor yeni mi farkettiniz:)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR