TRT1'in yepyeni dizisi Balkan Ninnisi’nden heyecan verici haber! Tarih resmen belli oldu

Özlem Türkad’ın ‘Neriman’, Erdal Özyağcılar’ın ise ‘Köfteci Süleyman’ karakteri ile dizi severlerle buluşacağı Balkan Ninnisi dizisinin yayın tarihi kesinlik kazandı. Hem usta isimleri hem genç kuşağın yetenekli oyuncularını bir araya getirecek olan Balkan Ninnisi’nden izleyenleri heyecanlandıran haber geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 20.06.2022 09:07 GÜNCELLEME 20.06.2022 09:07 MEDYA
TRT1'in yepyeni dizisi Balkan Ninnisi’nden heyecan verici haber! Tarih resmen belli oldu
TRT1'in yepyeni dizisi Balkan Ninnisi’nden heyecan verici haber! Tarih resmen belli oldu

Güçlü kadrosu ve iddialı konusuyla TRT1 kanalında izleyici kitlesine merhaba diyecek Balkan Ninnisi’nin geçtiğimiz haftalarda çekimlere başladığının müjdesi izleyenlere verilmişti. Yakın bir zaman önce de yayıncı kuruluş tarafından paylaşılan fragmanı ise dizi tutkunları tarafından beğeni yağmuruna tutulmuştu.

Tarihi bir konakta yolları kesişen Türk ve Makedon ailelerin renkli öyküsünü gözler önüne serecek olan Balkan Ninnisi yapımının yönetmenliğini Kurtlar Vadisi’nin Doğan Ümit Karaca’nın üstleneceği duyurulmuştu.

Balkan Ninnisi dizisi oyuncuları kimdir? Balkan Ninnisi ne zaman? KarakterleriBalkan Ninnisi dizisi oyuncuları kimdir? Balkan Ninnisi ne zaman? Karakterleri

Yalçın Arı ile Uğur Uzunok ikilisinin yapımcılığını gerçekleştirdiği, çekimleri Makedonya’nın başkenti Üsküp’te yapılan Balkan Ninnisi projesinin yayın tarihi netleşti. Balkan insanının samimi, neşeli ve eğlenceli yaşantısını konu olarak işleyecek ve iki ayrı milletten ailenin buluşmasında yaşanan ilginç anlara ekran taşıyacak Balkan Ninnisi, 21 Haziran Salı tarihinde yayın macerasına atılıyor.

Kuruluş Osman oyuncusu Ahmet Yenilmez’den beklenmedik haber! Yapımcı Mehmet Bozdağ bizzat duyurduKuruluş Osman oyuncusu Ahmet Yenilmez’den beklenmedik haber! Yapımcı Mehmet Bozdağ bizzat duyurdu

Balkan Ninnisi’nin Oyuncu Kadrosu Kimlerden Oluşmaktadır?

-Hakan Boyav,

-Gözde Çığacı,

-Erdal Özyağcılar,

-Merih Öztürk,

-Özlem Türkad,

-Erman Saban,

-Emre Bey,

-Kaan Turgut,

-Süleyman Kara,

-Sarp Bozkurt,

-Deniz Gürkan,

-Mustafa Jasar,

-Bedija Begovska,

-Elyesa Kaso

Destan’da herkesi şaşkına çeviren ayrılık! Kilit ismi 2.sezonda göremeyeceksinizDestan’da herkesi şaşkına çeviren ayrılık! Kilit ismi 2.sezonda göremeyeceksiniz

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Yılmaz 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu saçma sapan dizilere vakit ayırıpta izleyen varmı gerçekten???
    Cevapla
  • Kızçe 1 yıl önce Şikayet Et
    Elveda Rumeli’den sonra harika bir Balkan dizisi daha! sabırsızlıkla bekliyorum şiveler güzel duruyor. Müzikler zaten kötü olma ihtimali yok. Hem TRT Balkan’ın açılması hem bir Balkan dizisi ‘birlik olma’ çağrısının pekiştirilmesi adına güzel olacak
    Cevapla
  • Bayram 1 yıl önce Şikayet Et
    Ön izlenim durumu kötü pek tutmaz.
    Cevapla
  • mevlana diyarından 1 yıl önce Şikayet Et
    fragmanı izledim, ilk izlenimim kılık-kıyafet, şiveler, espiriler beni ekranın başında tutacak bir şey göremedim
    Cevapla
  • Yağmur 1 yıl önce Şikayet Et
    Diziler Eylül de başlamalı.Yaz ın herkes tatilde farklı yerlerde oluyor yaz aylarında diziler az izleniyor diye düşünüyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR