Destan’da herkesi şaşkına çeviren ayrılık! Kilit ismi 2.sezonda göremeyeceksiniz

Sezon finaliyle izleyenlere unutulmaz dakikalar yaşatan Destan dizisinde ayrılıklara bir yenisi daha eklendi. İlk bölümden bu yana Alpagu Han karakteriyle seyirciyi etkisi altına alan Selim Bayraktar’ın Destan’a'daki hikayesi bitti.

ABONE OL
GİRİŞ 16.06.2022 08:15 GÜNCELLEME 16.06.2022 12:22 MEDYA
Destan’da herkesi şaşkına çeviren ayrılık! Kilit ismi 2.sezonda göremeyeceksiniz
Destan’da herkesi şaşkına çeviren ayrılık! Kilit ismi 2.sezonda göremeyeceksiniz

Salı akşamlarına damgasını vuran Destan, 14 Haziran Çarşamba tarihinde 27.bölümüyle sezon finali yaptı. Heyecan ve gerilimin eksik olmadığı sahneleriyle birinci sezonu tamamlayan Destan’da şaşırtıcı bir ayrılık gerçekleşti.

Camdaki Kız’ın sevilen siması Cihangir Ceyhan’dan şaşkına çeviren proje! Pelin Karahan’la beraber…Camdaki Kız’ın sevilen siması Cihangir Ceyhan’dan şaşkına çeviren proje! Pelin Karahan’la beraber…

Yaz ayı boyunca izleyenlerden ayrı kaldıktan sonra yeni sezona bomba gibi bir başlangıç yapmaya hazırlanacak olan Destan dizisinde Alpagu Han’ın macerası sona erdi. İkinci sezon onayı almasıyla hayranlarını sevindiren Destan dizisinde ilk bölümden beri Alpagu Han karakterini üstlenen Selim Bayraktar’ın hikayesi resmen noktalandı.

Yapımcılığını, proje tasarımını Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği ve yönetmenliğini Ali Aytaç Sakal ve Fethi Bayram’ın yaptığı Destan dizisinin kilit ismi Selim Bayraktar’ın ayrılması sevenlerini üzüntüye soktu.

Kuruluş Osman oyuncusu Ahmet Yenilmez’den beklenmedik haber! Yapımcı Mehmet Bozdağ bizzat duyurduKuruluş Osman oyuncusu Ahmet Yenilmez’den beklenmedik haber! Yapımcı Mehmet Bozdağ bizzat duyurdu

17 Haziran 1975'te hayata gözlerini açan ve aslen Iraklı olan Selim Bayraktar, Destan dizisi haricinde Muhteşem Yüzyıl, Ufak Tefek Cinayetler, Zümrüdüanka ve Köprü gibi projelerde de boy göstermiştir.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Ertuğrul 1 yıl önce Şikayet Et
    Dizilerin konu ve akış bütünlüğünü bozmamak rol karakterlerini devamlılığı adına baş aktörlerin değiştirilmesi çok yanlış.
    Cevapla
  • Millet 1 yıl önce Şikayet Et
    Saglam karakterdi niye cikardiniz ya
    Cevapla
  • Cemu 1 yıl önce Şikayet Et
    Güzel bir dizi türk destanları ni anlatan her projeye destek vermek lazım
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR