TRT1 Balkan Ninnisi’ne ezberleri bozacak transfer! Sevilen diziye öyle bir isim geliyor ki...

Gerek senaryosuyla gerekse ekibiyle televizyon ekranlarına farklı bir renk katan ve ilk bölümden beri severek seyredilen Balkan Ninnisi projesine beklenmedik bir isim transfer edildi. Sosyal medya platformunda yüz binlerce takipçiye sahip olan Selviye İnci, yapımcılığını Uğur Uzunok ve Yalçın Arı’nın üstlendiği Balkan Ninnisi kadrosuna adını yazdırdı.

ABONE OL
GİRİŞ 12.08.2022 10:42 GÜNCELLEME 12.08.2022 13:03 MEDYA
TRT1 Balkan Ninnisi’ne ezberleri bozacak transfer! Sevilen diziye öyle bir isim geliyor ki...
TRT1 Balkan Ninnisi’ne ezberleri bozacak transfer! Sevilen diziye öyle bir isim geliyor ki...

TRT1 ekranlarında Salı akşamlarına damgasını vuran Balkan Ninnisi’nde transferlere bir yenisi daha eklendi. Kuzey Makedonya’nın başkenti Üsküp’te çekimleri gerçekleştirilen ve 21 Haziran 2022’den bu yana yayın hayatına devam eden Balkan Ninnisi’ne taze kan getirildi.

Yönetmenlik koltuğunda Serdar Akar’ın oturduğu ve oyuncu kadrosunda ise Özlem Türkad, Emre Bey, Erdal Özyağcılar ve Merih Öztürk gibi isimlerin yer aldığı Balkan Ninnisi’ne Selviye İnci katılıyor.

O Kız fragmanında Erkan Petekkaya’dan tüyleri diken diken eden performans! 5 yaşındaki çocuk...O Kız fragmanında Erkan Petekkaya’dan tüyleri diken diken eden performans! 5 yaşındaki çocuk...

Sosyal medyada çok geniş bir kitlesi bulunan ve paylaştığı videolarla beğeni ve yorum yağmuruna tutulan Selviye İnci, Balkan Ninnisi’nde oyunculuk performansı sergileyecek. Rumeli mizahı yapan Selviye İnci, senaristliğini Nurullah Sevimli, Esma Koç, Uğur Uzunok ve Abdülhamid Işık’ın üstlendiği Balkan Ninnisi’nde 7.bölümden itibaren kameralar karşısına geçecek.

Üstleneceği ‘Güldane’ karakterine dair konuşan Selviye İnci, "Acayip katı bir karakter ama tek bir misyon yüklemiş kendine; herkesi evlendirmek. Bütün bekarlara karşı alerjisi var. Ertan'la Yovanka'nın aşkının ortasına bomba gibi düşüyor." şeklinde ifadelere yer verdi.

Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya ilk kez bir dizide buluşuyor! Kral Kaybederse’de dev transferKıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya ilk kez bir dizide buluşuyor! Kral Kaybederse’de dev transfer

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 15 TÜMÜ
  • neco 1 yıl önce Şikayet Et
    niye hosunuza gitmedi bir birini aldatanlar behlüller yasak neler olmadıgı içinmi zengin züppeleri gibi her pisliği yapanlar olmadığı içinmi ellerinde silah bıçak olmadığı içinmi yoksa trt dizisi oldugu içinmi beğenmediniz beğenmeyen seyretmez iki kişinin keyfinemi karar verilecek millet karar verir
    Cevapla
  • Ben 1 yıl önce Şikayet Et
    Her bir dizi kendine göre yorumlanır. Dizi kendi gerçeğini gayet eğlenceli biçimde sunuyor. Boş diyenlere sözüm bu belgesel değil , dizi. Sanki çok ciddi konulu kitap okuyorsunuz da.
    Cevapla
  • Kadir 1 yıl önce Şikayet Et
    Dizi tutmadı çakma transferler başladı bu kadın da kim miş ilk defa duyuyorum
    Cevapla
  • osmanmert 1 yıl önce Şikayet Et
    Gayet güzel bir dizi pazar akşamlarını sabırsızlıkla bekliyoruz.
    Cevapla
  • Tirmizi 1 yıl önce Şikayet Et
    Salı günü oynuyor dizi :)
    Cevapla
  • Vatandas 1 yıl önce Şikayet Et
    Boş bi dizi. Uzatmayın.
    Cevapla
  • sedat 1 yıl önce Şikayet Et
    boş olan bu saçma yorumu yapanın beyni bence
    Cevapla
  • erkan 1 yıl önce Şikayet Et
    sanamı soracaz seyretme
    Cevapla
  • TRT 1 yıl önce Şikayet Et
    İyi sen git liseli filmleri izle bizim izlediğimiz dizilerede karışmayın ne güzel işte üsküp
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR