Gönül Dağı'nın başarılı yapımcısı Ferhat Eşsiz bombayı patlattı! 3.sezon sürprizini paylaştı

TRT1 kanalında unutulmaz anlara sahne olan ve her bölümü beğeniyle takip edilen Gönül Dağı’nın yapımcısı heyecan verici gelişmeyi paylaştı. Ferhat Eşsiz’in yapımcısı olduğu ve Anadolu insanının sımsıcak yaşantısını konu olarak işleyen Gönül Dağı’nın 3.sezonundaki ilk konusu belli oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 12.08.2022 13:45 GÜNCELLEME 12.08.2022 13:55 MEDYA
Gönül Dağı'nın başarılı yapımcısı Ferhat Eşsiz bombayı patlattı! 3.sezon sürprizini paylaştı
Gönül Dağı'nın başarılı yapımcısı Ferhat Eşsiz bombayı patlattı! 3.sezon sürprizini paylaştı

Bozkır topraklarında yaşamını idame ettiren halkın kalpleri ısıtan hikayesini sunan Gönül Dağı’nda 3.sezon öncesi sürpriz gelişme duyuruldu. Teoman Gök’ün senaryosunu yazdığı ve görüntü yönetmenliğini Sami Saydan’ın üstlendiği Gönül Dağı’nın yeni sezondaki ilk konusu yapımcısı tarafından resmen açıklandı.

TRT1 Balkan Ninnisi’ne ezberleri bozacak transfer! Sevilen diziye öyle bir isim geliyor ki...TRT1 Balkan Ninnisi’ne ezberleri bozacak transfer! Sevilen diziye öyle bir isim geliyor ki...

17 Ekim 2020’den beri TRT1’de yayına giren Gönül Dağı projesinin yapımcısı Ferhat Eşsiz, Twitter hesabı aracılığıyla 3.sezonun ilk konusunu izleyici kitlesine sundu. Mustafa Çiftçi’nin hikayelerinden esinlenerek uyarlanan ve yönetmenliğini Yahya Samancı’nın yaptığı Gönül Dağı’nda ilk konunun ‘Anne Kokusu’ olduğu ortaya çıktı.

Yeni sezonda, eşi Dilek’i toprağa veren ve vefatının acısını iliklerine kadar hisseden Taner’in yaşadığı zorluklar ekrana yansıyacak. Eşinin yaşam savaşını kaybetmesiyle üzüntülerin en büyüğünü yaşayan ve çok ağır bir imtihandan geçen Taner’in mücadelesi 3.sezonda seyirciyi derinden etkileyecek.

Köprü Film’in sahibi olduğu Ferhat Eşsiz, sosyal medya üzerinden ‘’Masalımız kaldığı yerden devam ediyor. Yeni sezon tüm duygularıyla ve sıcaklığıyla geliyor.’’ mesajını verdi. Oyuncu kadrosunda Berk Atan, Ferdi Sancar, Semih Ertürk, Ecem Özkaya ve Cihat Süvarioğlu gibi isimlerin yer aldığı Gönül Dağı yapımının yeni sezonunun Eylül ayında yayına girmesi bekleniyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • Bilal 1 yıl önce Şikayet Et
    Kaliteden ve konudan taviz vermeyin üslubu ve ahlakı bozmadan devam edin dilek gider melek gelir biz konusunu ve ahlaklı oluşunu sevdik yoksa oyuncumu yok
    Cevapla
  • Döndü Karaköse 1 yıl önce Şikayet Et
    İple çekiyorum Eylül ayını tek kelimeyle muhteşem
    Cevapla
  • Bir bilen 1 yıl önce Şikayet Et
    Demek ki çıplaklık,sapkınlık,gayri meşru ilişkiler olmadan da gayet güzel yapımlar oluyormuş değil mi? TRT bu konuda takdiri ve alkışı hakediyor. Umarım diğer kanallar bu yapımlara halkın duyduğu sempatiyi görür ve ders alırlar.
    Cevapla
  • Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Dizi tam bir Anadolu insanını anlatıyor ama bizim için en yıkıcı tarafı dileğin diziden ayrılışı oldu bu diziler tutulunca neden bazı oyuncular ayrılır anlamıyorum oysa çok iyi alışmı bu dizideki oyuncuları bizden biri olarak görüyoruz bir ara seferde korkutmuştu biz izleyicileri
    Cevapla
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Oyyy hastetle bekliyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR