Günaydın ailesinin öğrenme aşkı Ailem İçin’de

Ailelerini ayakta tutabilmek için yaptıkları fedakârlıkları anlatan insanların hikâyeleri Ailem İçin programı ile ekrandaki yerini alıyor. Ailem İçin’de bu hafta Giresun’da yaşayan Günaydın ailesinin sevgi dolu sıcak yuvasına konuk olunacak

ABONE OL
GİRİŞ 30.09.2022 15:36 GÜNCELLEME 30.09.2022 15:36 MEDYA
Günaydın ailesinin öğrenme aşkı Ailem İçin’de
Günaydın ailesinin öğrenme aşkı Ailem İçin’de

Ailelerini ve yuvalarını korumak için yapılan fedakârlıkları izleyiciyle buluşturan Ailem İçin izleyicisinin kalplerine dokunmaya devam ediyor. Ailem İçin ekibi bu hafta öğrenmenin ve öğretmenin önemini gelecek nesillere aktarmaya çalışan Günaydın ailesinin hayat hikayesini ele alacak. Günaydın ailesinin üyeleri, geçmişte İslamiyet’i yaşamak için yaşadıkları zorlukları, bir bilgiye sahip olmanın önemini, gelecek nesillere miras bırakılması gereken değerleri Ailem İçin’de anlatacak. Ailenin reisi İbrahim Amca, oğlu İdris Bey’e nasihatleri ve onu İslam yolunda ilerleyen bir birey olarak yetiştirmek için yaşadıklarını Ailem İçin’de dile getirecek. İdris Bey ile eşi Nuran Hanım ise büyüklerinden aldıkları eğitimi gelecek nesillere aktarmak için yaptıklarını programda paylaşacak.

Ailesini bir arada tutmak ve mutlu olmalarını sağlamak için yapılan fedakârlıklarla dolu gerçek hayat hikâyelerinin anlatıldığı Ailem İçin her Cumartesi 18.00’de Ülke TV’de.

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR