TRT1 Gönül Dağı 71.bölüm fragmanı: ‘Arkanızı dönüp tıpış tıpış gideceksiniz!’

Gönül Dağı 71.bölüm fragmanında Sefer’in, Zahide’nin takındığı tavrın kendisine yakışmadığını düşünürken aldığı yanıt karşısında hayal kırıklığına uğradı.

ABONE OL
GİRİŞ 06.10.2022 10:36 GÜNCELLEME 06.10.2022 10:36 MEDYA
TRT1 Gönül Dağı 71.bölüm fragmanı: ‘Arkanızı dönüp tıpış tıpış gideceksiniz!’
TRT1 Gönül Dağı 71.bölüm fragmanı: ‘Arkanızı dönüp tıpış tıpış gideceksiniz!’

Gönül Dağı 71.bölüm fragmanında fikir anlaşmazlığına düşen Zahide’yle Sefer arasında soğuk rüzgarlar esmeye başlar. Zahide, ‘Çocuklar benim çocuklarım, bu meseleye sakın karışma!’ diyerek tepkisini açıkça ortaya koyar.

Kardeşlerim 62.bölüm fragmanında yürekleri ağza getiren kaza! Ölümle burun buruna...Kardeşlerim 62.bölüm fragmanında yürekleri ağza getiren kaza! Ölümle burun buruna...

Öte yandan Cemile, ‘Kasabada size rahat yok, defolun gidin buradan!’ şeklinde tehdit notu alması üzerine neye uğradığını şaşırır. Gönül Dağı yeni bölüm fragmanında intikam almak isteyen kişiler tarafından Kenan’ın darp edilmesi tansiyonu giderek yükseltir. Veysel’in ölümünün acısını çıkarmayı kafasına koyanlar soluğu Taner’in yanında alırken, Taner ise ‘Bana bakın! Veysel katil değil. Şimdi bu söylediklerinizi hiç söylememiş gibi yutacaksınız. Arkanızı dönüp tıpış tıpış gideceksiniz.’ çıkışıyla meydan okur.

Yönetmenliğini Yahya Samancı’nın, yapımcılığını Ferhat Eşsiz’in ve senaristliğini ise Teoman Gök’ün yaptığı Gönül Dağı 71.bölümüyle 8 Ekim Cumartesi tarihinde saat 20:00’da TRT1’de yayına girecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • MASK 1 yıl önce Şikayet Et
    Dizi yavaş yavaş bozulmaya başladı git gide aksiyon girmeye başladı aile içinde çalkantılı olaylar uçuk kaçık senaryolara yönelmeler cumartesinin izlenen dizisi artık izlenmemeye doğru yol açmış maalesef senaristlerimizin ufku o kadar dar ki hemen alışıolagelmiş olaylara yöneliyorlar buda dizileri sıradanlaştırıyor
    Cevapla
  • meyyid 1 yıl önce Şikayet Et
    bu film komedi dizisi değil miydi.meksika dizilerine döndü.millet zaten gülmeye muhtaç .içi kararıyor bu diziyi izlerken..
    Cevapla
  • antikor 1 yıl önce Şikayet Et
    hayat zaten lay lay lom degilki birader..
    Cevapla
  • harbici 1 yıl önce Şikayet Et
    ashab-ı kehf benzetmesi harikaydı.bu bölüm çok anlamlıydı aslında.yazanların ellerine sağlık.ciritçi, ashab-ı kehf gibi uyudu uyandığında ailedeki küslük bitmişti.sanırım döndüğünde veysel de hapishaneden çıkmış olacak."derdin seni aşıyorsa derdi sahibine bırak." harika bir bölümdü.
    Cevapla
  • Ziya Bey 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu sene dizi çok kötü. Komedi mi dram mı belli değil. Ayrıca süt annelik için para mı verilir. Topluma kötü örnek olunuyor. Bu son sezonu dizinin yeterince dram dizisi var zaten
    Cevapla
  • Nafaka 1 yıl önce Şikayet Et
    Senaristmi değismiş anlamadım ki. Tam bir hayal kırıklığı. Kocalarına baş kaldıran kadınlar. Türk gelenek göreneklerini kötü göstermeler. İnşaallah düzelir ne diyelim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR