Kardeşlerim 62.bölüm fragmanında yürekleri ağza getiren kaza! Ölümle burun buruna...

Kardeşlerim 62.bölüm fragmanında satranç turnuvasını kazanmak için sınır tanımaz hale gelen Yasmin’in Asiye’yi zehirleme fikrini aklından geçirmesi yeni bir kriz doğurur.

ABONE OL
GİRİŞ 04.10.2022 10:36 GÜNCELLEME 04.10.2022 10:36 MEDYA
Kardeşlerim 62.bölüm fragmanında yürekleri ağza getiren kaza! Ölümle burun buruna...
Kardeşlerim 62.bölüm fragmanında yürekleri ağza getiren kaza! Ölümle burun buruna...

Kardeşlerim 62.bölüm fragmanında DNA testi sonuçlarına göre Ahmet’in oğlu olan Ömer’in hayal kırıklığı yaşamaması adına hakikat gizlenir. Bir süredir araları limoni olan Ömer ile Süsen’in buzları eritmesi ve Berk’in yaptıkları için pişmanlık duyması olayların seyrini değiştirir.

TRT1 Gönül Dağı 71.bölüm fragmanı: ‘Arkanızı dönüp tıpış tıpış gideceksiniz!’TRT1 Gönül Dağı 71.bölüm fragmanı: ‘Arkanızı dönüp tıpış tıpış gideceksiniz!’

Kardeşlerim yeni bölüm fragmanında hatasının farkına varan ve bir daha tekrarlamamayı kafasını koyan Berk, ‘O sevdiğin Berk olacağım, söz veriyorum! diyerek Aybike’nin gönlünü almaya çalışır. Suzan, Nebahat'e Ahmet’ten uzak durması gerektiğini izah edip gözünü açmaya çalışırken, satranç turnuvasında galibiyet elde etmek isteyen Yasmin’in planı akıllara durgunluk verir.

Kardeşlerim’de araç kullanan Sarp’ın bir anlık dikkatsizlik sonucu Emel’e çarpması gerilimi zirveye çıkarır. Yönetmenliğini Serkan Birinci'nin, senaristliğini Gül Abus Semerci'nin ve yapımcılığını Nazlı Heptürk'ün yaptığı Kardeşlerim 62.bölümüyle 8 Ekim Cumartesi günü saat 20:00'da ATV'de yayına girecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • anadolum 1 yıl önce Şikayet Et
    Kim seviyor acaba, ne olacak bu dizilerin hali rezillik aklaksızlık diz boyu,
    Cevapla
  • olay 1 yıl önce Şikayet Et
    ne gereksiz ne sacma bir yapi bu resmen genclerin ahlakini bozmak uzere planlanmis sizleri Allaha havale ediyorum ey turk milleti uyanik ol kendini ve neslini koru
    Cevapla
  • svsli 1 yıl önce Şikayet Et
    turk aile yapisini bozmak adina birbirinden carpisik ilisskili filmlere imza atan atv yi izlemeyin izlettirmeyin
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR