Kızılcık Şerbeti'yle popülaritesini artıran ismin yeni projesi herkesi şaşırttı!

Kızılcık Şerbeti dizisiyle son dönemin yıldızı parlayan isimleri arasına giren Doğukan Güngör, 'Sadık Ahmet' isimli beyaz perde projesiyle el sıkıştı.

ABONE OL
GİRİŞ 06.10.2023 14:12 GÜNCELLEME 06.10.2023 14:13 MEDYA
Kızılcık Şerbeti'yle popülaritesini artıran ismin yeni projesi herkesi şaşırttı!
Kızılcık Şerbeti'yle popülaritesini artıran ismin yeni projesi herkesi şaşırttı!

Televizyon ekranlarının en çok konuşulan yapımlarından biri olan Kızılcık Şerbeti'nin başroldeki ismi Doğukan Güngör'ün yeni projesi duyanları şaşkına çevirdi. Kızılcık Şerbeti'nde üstlendiği 'Fatih Ünal' karakteriyle adından söz ettiren Doğukan Güngör, 'Sadık Ahmet' adlı sinema filmi projesiyle anlaşma sağladı.

Gönül Dağı’nda veda şoku! Semih Ertürk (Veysel) diziyle yollarını ayırıyor mu?Gönül Dağı’nda veda şoku! Semih Ertürk (Veysel) diziyle yollarını ayırıyor mu?

Oyunculuk kariyerinde Kızılcık Şerbeti'nin yanı sıra Hakim, Zümrüdüanka, Meryem ve Savaşçı gibi dizilerde de boy gösteren Doğukan Güngör'ün Sadık Ahmet'teki rolü belli oldu. Hakan Yonat'ın yönettiği ve Mert Dikmen'in yazdığı MCG Film imzalı Sadık Ahmet'le el sıkışan Doğukan Güngör, gurbetçi bir Türk genci rolüyle sinemaseverlerin karşısına geçmeye hazırlanıyor.

Diziler birer birer bitiriliyor! Ya Çok Seversin’in sonlanmasının nedeni...Diziler birer birer bitiriliyor! Ya Çok Seversin’in sonlanmasının nedeni...

Batı Trakya Türkleri’nin lideri Dr. Sadık Ahmet’in yaşantısını ve gösterdiği mücadeleleri gözler önüne serecek olan Sadık Ahmet, 2024’te vizyona girecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Məhərrəmli Xəzra 7 ay önce Şikayet Et
    Kızılcık şerbetinde oyunculuğu gayet başırılı . Umarım kariyerini daha iyi yerlere getirir doğukan güngör ♡
    Cevapla
  • Vatandaş 8 ay önce Şikayet Et
    Kızılcık şerbeti denen pis film bitmeli çok alçakça yapılmış bir dizi. Bu lağımı izlemeyi ilk üç bölümden sonra bıraktım çünkü dizide büyük anne hariç hepsi kötü ne dinsiz düzgün ne dindarı. İnşaAllah çok yakında biter.
    Cevapla
  • ,,,, 7 ay önce Şikayet Et
    Izlemek zorunda değilsiniz
    Cevapla
  • Vatandaş 7 ay önce Şikayet Et
    İnşallah biter çok saçma....eğer doğa fatih birleşirse bitsin...bikereden bise olmaz konusu sakın geçmesin yada doğada biriyle birlikte olacak onada diyecekler bikereden bise olmaz...pembe hanım daha ortada bisey yokken alevin evini niye Bastı bikereden bisey olmaz diyip oturmadı
    Cevapla
  • Öyle biri 8 ay önce Şikayet Et
    Bu herkezin düşüncesi izlemek zorunda değilsiniz ayrıca etrafımızdaki insanlar ne kadar düzgün ve dindar ilk önce onları yargılamak gerekir bu rol içanı sonuçta İnşallah bitmezz
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR