Gönül Dağı’nda ayrılık şoku! Yaralı Veysel, hayata gözlerini mi yumacak?

Gönül Dağı 106.bölüm fragmanında Semih Ertürk’ün rol aldığı ‘Veysel Kaya’ karakterinin beklenmedik bir anda başına gelen talihsiz kazanın hemen ardından apar topar hastaneye sevk edilir.

ABONE OL
GİRİŞ 19.09.2023 10:18 GÜNCELLEME 19.09.2023 10:18 MEDYA
Gönül Dağı’nda ayrılık şoku! Yaralı Veysel, hayata gözlerini mi yumacak?
Gönül Dağı’nda ayrılık şoku! Yaralı Veysel, hayata gözlerini mi yumacak?

TRT1’in yoğun ilgi gören dizisi Gönül Dağı’nın 106.bölüm fragmanında akıllara durgunluk veren kazanın sonucunda acilen hastaneye kaldırılan Veysel’in sağlık durumu kritiktir. Ölümün eşiğine sürüklenen Veysel’in son durumu sevenlerinin büyük bir korku ve paniğe kapılmasına sebebiyet verir.

Kızılcık Şerbeti'nin Fatih'inin yeni adresi şaşkına çevirdi! O rolü oynayacakKızılcık Şerbeti'nin Fatih'inin yeni adresi şaşkına çevirdi! O rolü oynayacak

Gönül Dağı yeni bölüm fragmanında ameliyathaneye alınan Veysel’in hayat mücadelesini kazanıp kazanmayacağı izleyenler tarafından yakın mercek altına alınmaya başlandı.

Diziler birer birer bitiriliyor! Ya Çok Seversin’in sonlanmasının nedeni...Diziler birer birer bitiriliyor! Ya Çok Seversin’in sonlanmasının nedeni...

Semih Ertürk’ün ilk bölümden bu yana üstlendiği ‘Veysel Kaya’ karakterinin sağlık durumu hakkında açıklama yapan doktorun  "Yarası ağırdı. İç kanamasını durdurduk ama..." şeklinde ifadelere yer vermesi yeni bölüme damgasını vurdu. Taner ve Ramazan'ın amcaoğlu rolüyle gönülleri fetheden Semih Ertürk'ün dizideki akıbeti 23 Eylül Cumartesi tarihinde TRT1 ekranında yayına girecek 106.bölümde netlik kazanacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 20 TÜMÜ
  • Eser 8 ay önce Şikayet Et
    Veysel karakteri ölür de oyundan çıkar ise bu filmi daha izlemem. Veysel de kendimi görüyorum ve onun için bu filmi izliyorum..
    Cevapla
  • Mehmet 8 ay önce Şikayet Et
    Ölmez ölse dizi biter . zaten artık konusu da kalmadı..
    Cevapla
  • Bayırbucak 8 ay önce Şikayet Et
    Semih şentürkün bazı ortopedik problemleri olabilir sezon finalinden öncede sahnelerde oturuyor bazen aksıyor du sanki diz problemi gibi belki ameliyat olacak senaryo da sakat kalacak sonra iyileşecek
    Cevapla
  • AHMET 8 ay önce Şikayet Et
    İyi giden diziler neden belli bir süre sonra oyunculardan kaynaklı yada senaristlerden kaynaklı hüsrana uğruyor anlamadım. Ölürse bir daha bu diziye bakmam.
    Cevapla
  • CENİKLİ 52 8 ay önce Şikayet Et
    Semih Ertürk. Berk Atandan Daha İyi Oyunculuk Yapıyor. Onun Çıkacağına İhtimal Vermiyorum Çıkarsa Sezon Bitmeden Dizi Final Yapar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR