Hayatımın Neşesi için yapılan değişiklik herkesi şaşırttı! TRT1'in yeni kararı...

Her bölümü ayrı heyecana sahne olan ve yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle seyredilen Hayatımın Neşesi dizisinin yayın günü değiştirildi.

ABONE OL
GİRİŞ 25.09.2023 09:25 GÜNCELLEME 25.09.2023 09:25 MEDYA
Hayatımın Neşesi için yapılan değişiklik herkesi şaşırttı! TRT1'in yeni kararı...
Hayatımın Neşesi için yapılan değişiklik herkesi şaşırttı! TRT1'in yeni kararı...

Hem hikayesiyle hem oyuncu kadrosuyla izleyici kitlesinin beğenisini kazanan Hayatımın Neşesi projesiyle ilgili radikal bir değişikliğe imza atıldı. Hayranlarının yeni bölümünü her hafta sabırsızlık içerisinde beklediği Hayatımın Neşesi yapımının yayın gününde değişikliğe gidilmesi kararlaştırıldı. Ekin Atalar’ın senaryosunu kaleme aldığı Goya Entertainment imzalı Hayatımın Neşesi’nin yeni yayın günü resmen netlik kazandı.

1 dizi daha bitiyor! Reyting savaşında yenik düşen Ruhun Duymaz'ın final tarihi1 dizi daha bitiyor! Reyting savaşında yenik düşen Ruhun Duymaz'ın final tarihi

Şahin Altuğ’un yönetmenliğinde çekimleri yapılan ve Merve Zorlu ile Güneş Çelikcan’ın yapımcılığını üstlendiği Hayatımın Neşesi bundan böyle yeni bölümleriyle Salı günü seyircisini ağırlamaya hazırlanıyor. 7 Temmuz 2023’den beri yayın hayatına hız kesmeden devam eden Hayatımın Neşesi’nde Tolga Tekin, Şebnem Bozoklu, Uğur Demirpehlivan ve Metin Coşkun gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Hkvk 8 ay önce Şikayet Et
    Şu gibi dizileri birtakım tipler izleseler belki bir nebze kültürlenir ilerlerler. Çok tatlı şahane bir senaryo. Takip ettiğim tek dizi. Baştan sona kahkaha. Her karakter ayrı şeker.
    Cevapla
  • Bolulu 8 ay önce Şikayet Et
    Hiç ilgilendirmiyor
    Cevapla
  • Melek 8 ay önce Şikayet Et
    Çok güzel severek ailecek izliyoruz Karadeniz'den sevgiler
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR