Kendi Düşen Ağlamaz’a Mahkum’dan ses getiren transfer! Bu kez TRT1’le anlaştı

Son olarak Mahkum dizisinde sergilediği oyunculuk performansıyla isminden bahsettiren Bülent Seyran, TRT1’in beğeniyle seyredilen projesi Kendi Düşen Ağlamaz’la sözleşme imzaladı.

ABONE OL
GİRİŞ 19.09.2023 13:23 GÜNCELLEME 19.09.2023 13:23 MEDYA
Kendi Düşen Ağlamaz’a Mahkum’dan ses getiren transfer! Bu kez TRT1’le anlaştı
Kendi Düşen Ağlamaz’a Mahkum’dan ses getiren transfer! Bu kez TRT1’le anlaştı

2021-2022 yılları arasında yayına giren Mahkum dizisinde üstlendiği ‘Yurdaer Müdür’ karakteriyle tüm dikkatleri üzerine çeken Bülent Seyran’ın yeni adresi belli oldu. Verdiği aranın ardından ekranlara dönme kararı alan Bülent Seyran, Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Kendi Düşen Ağlamaz’la el sıkıştı.

1 dizi daha bitiyor! Reyting savaşında yenik düşen Ruhun Duymaz'ın final tarihi1 dizi daha bitiyor! Reyting savaşında yenik düşen Ruhun Duymaz'ın final tarihi

Fulya Emek Tanrıkulu’nu yazdığı ve Emre Kabakuşak ile İnci Balabanoğlu Ahıska’nın yönettiği Kendi Düşen Ağlamaz’la anlaşan Bülent Seyran’ın hangi rolle kameralar karşısına geçeceği belli oldu. Sevilen oyuncu Bülent Seyran, ‘Adil’ karakteriyle yapımcılığını Nazlı Heptürk ile Uğur Türkmen’in üstlendiği NG Medya imzalı Kendi Düşen Ağlamaz’a farklı bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

TRT1 dizisi Hayatımın Neşesi için radikal karar! Beklenmedik değişiklikTRT1 dizisi Hayatımın Neşesi için radikal karar! Beklenmedik değişiklik

Bilindiği üzere Bülent Seyran, Kırmızı Oda, Fatmagül’ün Suçu Ne?, Selena, Avrupa Yakası, Asmalı Konak gibi yapımlarda boy göstermişti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR