Fatih Altaylı'ya anket şoku! Kaldırmak zorunda kaldı

Başıboş köpek düzenlemesi gündemdeki yerini koruyor. Gazeteci Fatih Altaylı, sosyal medya hesabından başıboş köpeklerle ilgili yaptığı anketten istediği sonucu alamayınca apar topar yayından kaldırdı.

ABONE OL
GİRİŞ 30.05.2024 10:16 GÜNCELLEME 30.05.2024 16:26 MEDYA
Fatih Altaylı'ya anket şoku! Kaldırmak zorunda kaldı
Fatih Altaylı'ya anket şoku! Kaldırmak zorunda kaldı

Başıboş sokak köpekleriyle ilgili düzenlemenin kısa zamanda Meclis’e gelmesi bekleniyor. Söz konusu düzenlemeye göre; belediyelerin başıboş köpekleri toplayacağı, barınaklarda bakım ve aşılama işlemi yapılacağı, barınaklardaki köpekler için sahiplendirme ilanı verileceği ve 15-30 gün içinde sahiplendirilmeyen köpeklerin uyutulacağı iddia edildi.

ALTAYLI'DAN KÖPEK ANKETİ

Gazeteci Fatih Altaylı, söz konusu meseleye dair X (Twitter) hesabından yayınladığı anketi 2 saat sonra istediği sonucu alamayınca kaldırmak zorunda kaldı.



ANKETİ APAR TOPAR SİLDİ

Altaylı, “Sokak hayvanlarının öldürülebilmesini yasallaştıran yasa teklifini onaylıyor musunuz, onaylamıyor musunuz?” sorusunu sordu.

Sadece iki saat içerisinde 72 bin 700 kişinin oy kullandığı ankette vatandaşlar, yüzde 57 oranında ‘Onaylıyorum’, yüzde 43 oranında ‘Onaylamıyorum’ yanıtını verdi.



Fatih Altaylı, vatandaşların, sahipsiz kalan başıboş sokak köpeklerinin uyutulmasını desteklediği anketi yayından kaldırdı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 129 TÜMÜ
  • Ziya Retci 4 hafta önce Şikayet Et
    Bir gün bu ve bunun gibilerin bahçe duvarından sokaktan 10-15 sokak köpeğini toplayıp salıverceksin bakalım kapıdan ayaklarını dışarıya çıkarabileceklermi..
    Cevapla
  • Zafer 4 hafta önce Şikayet Et
    Yasaya karşı çıkanlar, sokak hayvanlarını sahiplenmeleri gerekmektedir. Uzaktan ahkam kesmekle olmaz. Elinizi o taşın altına koyup. Sokak hayvanları tarafından zarar gören insanlar la konuşulmalı! Ne hissettiğini bilmeliler.
    Cevapla
  • Avikzir 4 hafta önce Şikayet Et
    Hepsi aynı itin soyu
    Cevapla
  • Mehmetx 1 ay önce Şikayet Et
    Yüksek duvarlı güvenlikli sitelerinin, villalarının bahçelerin de toplasınlar o zaman. Kendileri halkın arasın da değil nasıl olsa, üstelik halka da hakaret ediyorlar. Toplasın evlerinde, sitelerin de beslesinler hepsini.
    Cevapla
  • Ercan 1 ay önce Şikayet Et
    İstihbarat in takip etmesi gereken birisi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR