Kanal 7 dizisi Divane Gönlüm'de sürpriz teklif! Duyunca kulaklarına inanamadı

Heyecanın bitip tükenmediği sahneleriyle Kanal 7 ekranlarında unutulmaz dakikalar yaşatan Divane Gönlüm dizisinde Harun, Nagin'e sürpriz bir teklif yapar.

ABONE OL
GİRİŞ 03.06.2024 11:10 GÜNCELLEME 03.06.2024 11:10 MEDYA
Kanal 7 dizisi Divane Gönlüm'de sürpriz teklif! Duyunca kulaklarına inanamadı
Kanal 7 dizisi Divane Gönlüm'de sürpriz teklif! Duyunca kulaklarına inanamadı

Divane Gönlüm dizisinde, halası tarafından evden kovulan Nagin'e yine Harun sahip çıkar. Onu tekrar ailesinin yanına getiren Harun annesi tarafından tepki alsa da Nagin'i bırakmaya hiç niyeti yoktur. Harun ve Nagin için yeni bir hayat mı başlıyor?

Divane Gönlüm 9.Bölümde Neler Yaşanacak?

Nagin, Lahor'daki tek akrabası tarafından evden kovulunca Harun her zaman onun yanında olacağını söyler. Sözlerine onunla evlenmek istediğinin de ekler. Nagin ise duydukları karşısında çok şaşırmıştır ama daha sonra onunla evlenmeyi kabul ettiğini söyler. Harun ve Nagin yeni bir hayat kurmaya çalışırken, Nermin ise Sultan'ı terk eder. Sultan yaptıklarının cezasını mı çekiyor?

Bambaşka hayatlar süren Nagin ve Sultan’ın yaşadığı trajik aşk hikayesi “Divane Gönlüm” hafta içi her gün 14:40'da Kanal 7’ de...

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR