Kan Çiçekleri dizisinde gerilim büyüyor! O ifade olayın seyrini değiştirecek

Gerilim rüzgarlarının sert estiği ve artık kritik bir eşiğe gelindiği Kan Çiçekleri dizisinde gözler tanığın vereceği ifadeye çevrildi.

ABONE OL
GİRİŞ 03.06.2024 13:05 GÜNCELLEME 03.06.2024 20:31 MEDYA
Kan Çiçekleri dizisinde gerilim büyüyor! O ifade olayın seyrini değiştirecek
Kan Çiçekleri dizisinde gerilim büyüyor! O ifade olayın seyrini değiştirecek

Kan Çiçekleri dizisinde, Cevahir ile Baran'ın hesaplaşması mahkemeye taşınır. Cevahir'in ceza alabilmesi için tek tanığın ifadesi çok önemlidir fakat Cevahir, hastanede yatmakta olan tanığı konuşturmak istemez. Baran'ın amcası tanığı öldürdü mü?

Kan Çiçekleri 330. Bölümde Neler Yaşanacak?

Baran ve Dilan, birbirlerini öyle severler ki bu aşkları bakışlarına, sözlerine, davranışlarına kısacası tüm hayatlarına yansır. Bebekleri dünyaya geldikten sonra kıskanılacak bir çift olurlar. Öte yandan Cevahir defteri kapanmamıştır. Büyük duruşmaya hazırlanan Baran için tek tanığın vereceği ifade çok önemlidir fakat Cevahir, tanığı yaşatmamakta kararlıdır. Baran, tanığı koruyabilecek mi?

Kanla yoğurulan evlilikleri gerçek bir aşka dönüşen Dilan ve Baran’ın heyecan dolusu öyküsü Kan Çiçekleri ile hafta içi her gün 16:20’de Kanal 7 ekranlarında…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR