Kızılcık Şerbeti’nin Alev’i Müjde Uzman’ın yeni adresi şoke etti! O rolle geri dönüyor

Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisiyle yakın bir zaman önce yollarını ayıran Müjde Uzman, Aşk Evlilik Boşanma’yla imzaları attı.

ABONE OL
GİRİŞ 27.09.2024 10:13 GÜNCELLEME 27.09.2024 13:53 MEDYA
Kızılcık Şerbeti’nin Alev’i Müjde Uzman’ın yeni adresi şoke etti! O rolle geri dönüyor
Kızılcık Şerbeti’nin Alev’i Müjde Uzman’ın yeni adresi şoke etti! O rolle geri dönüyor

Yönetmenlik koltuğunda Deniz Yorulmazer’in oturacağı ve senaryosunu ise Rahşan Çiğdem İnan’ın kaleme alacağı Aşk Evlilik Boşanma dizisine çok konuşulacak bir transfer yapıldı. Show TV’nin Gold Film imzalı projesi Kızılcık Şerbeti’nde üstlendiği ‘Alev Arslan’ karakteriyle öne çıkan Müjde Uzman, Aşk Evlilik Boşanma’ya dahil edildi.

TRT’den Kız Babası geliyor! Kurtlar Vadisi'nin unutulmaz ismi Pusat Çakır'ı da getirecekTRT’den Kız Babası geliyor! Kurtlar Vadisi'nin unutulmaz ismi Pusat Çakır'ı da getirecek

Gaye, Naz ve Güner isimlerinde üç kadının hikayesini gözler önüne seren Karga Seven Pictures imzalı Aşk Evlilik Boşanma’nın sürpriz ismi Müjde Uzman’ın yeni rolü herkesi şaşırttı. Kore yapımı 'Love (ft. Marriage and Divorce)' projesinden uyarlanan dizide ‘Gaye’ karakteriyle ekranların tozunu atmaya hazırlanıyor.

Bilindiği üzere Müjde Uzman, Evlilik Hakkında Her Şey, Savaşçı, Kiralık Aşk, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Fatih, Muhteşem Yüzyıl, Bir Çocuk Sevdim, Halil İbrahim Sofrası, Kapalıçarşı, Akasya Durağı, Paramparça Aşklar, Aşk Bir Hayal, Babamın Günahları ve 20 Dakika gibi projelerde kameralar karşısına geçmişti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Vatandaş 2 saat önce Şikayet Et
    Kaç zamandır müjde uzman nerde hangi dizide oynar diye uykularım kaçıyordu ohhhh öğrendim elhamdülillah
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR