Mahsun Kırmızıgül’ün dizisi Güzel Aşklar Diyarı hakkında olay karar! Yayından kaldırılıyor

Mahsun Kırmızıgül'ün hem yapımcılığını üstlendiği hem yönetmenlik koltuğunda oturduğu Güzel Aşklar Diyarı dizisi yayından resmen kaldırılıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 24.10.2024 09:07 GÜNCELLEME 24.10.2024 10:53 MEDYA
Mahsun Kırmızıgül’ün dizisi Güzel Aşklar Diyarı hakkında olay karar! Yayından kaldırılıyor
Mahsun Kırmızıgül’ün dizisi Güzel Aşklar Diyarı hakkında olay karar! Yayından kaldırılıyor

Özlem İnci Hekimoğlu ile Nil Güleç Ünsal'ın senaryosunu kaleme aldığı Güzel Aşklar Diyarı dizisi hakkında hüsran yaşatacak bir karar alındı. Deniz Koloş ile Mahsun Kırmızıgül'ün yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilen Boyut Film & Med Yapım imzalı Güzel Aşklar Diyarı'nın ekran ömrü tükeniyor.

Gönül Dağı'nın ardından Zembilli dizisi geliyor! Ekranın başından asla ayrılamayacaksınızGönül Dağı'nın ardından Zembilli dizisi geliyor! Ekranın başından asla ayrılamayacaksınız

Başrollerini Burak Berkay Akgül ve Özgü Kaya'nın üstlendiği proje, bilindiği üzere yakın bir zaman önce ekran serüvenine başlangıç yapmış ve şimdiye kadar ise sadece 5 bölüm yayınlanmıştı.

Geçtiğimiz günlerde gerek senarist gerekse yönetmen değişikliğine gidilen Güzel Aşklar Diyarı'nın ekranlara veda edeceği tarih resmen netlik kazandı. Hem konusuyla hem oyuncu kadrosuyla tüm dikkatleri üzerine çeken projenin 6.bölümde yayın hayatı sona erecek.

Güzel Aşklar Diyarı Dizisinin Konusu Nedir?

İzmir’de yaşayan, tıp fakültesini yeni bitirmiş olan Deniz, sevgilisi Arhan’ın ailesiyle tanışmak için Kapadokya’ya gider. Masal gibi başlayan bu yolculuk kimsenin beklemediği bir savaşın fitilinin ateşlenmesine neden olur. Her şeye rağmen evlenmekte kararlı olan Arhan ve Deniz’in ihtişamlı düğünü kanlı bir geceye dönüşür.

Şimdi Deniz hiç bilmediği bir coğrafyada, kendisine düşman Alaca ailesinin içerisinde var olma savaşı verecektir. Deniz ve Arhan onları çevreleyen bunca zorluğa rağmen aşklarını korumayı başarabilecekler midir?

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • SELAMET 2 saat önce Şikayet Et
    MAHSUNU HİÇ SEVMEM BU DİZİYİDE ŞİMDİ duydum olsa ne olur olmasa ne olur.....
    Cevapla
  • İsmail72 3 saat önce Şikayet Et
    Mahsun Kırmızıgül ,hendek olaylarında attığın tweet’leri unutmadık
    Cevapla
  • hesapsorucu 3 saat önce Şikayet Et
    çok bile kaldı..sevindik
    Cevapla
  • TURAN 3 saat önce Şikayet Et
    Aşk Meşk Aldatma dizilerini köklü kaldırmak lazım izdivaçlar hakeza kople sorun zaten
    Cevapla
  • Garip 3 saat önce Şikayet Et
    İsabet olmuş, darısı diğer benzer yapımların başına..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR