Gönül Dağı'nın ardından Zembilli dizisi geliyor! Ekranın başından asla ayrılamayacaksınız

Yeni projesi için hiç vakit kaybetmeden düğmeye basan ATV'den kasaba gençlerinin yaşantısını gözler önüne seren Zembilli geliyor. Tıpkı Gönül Dağı gibi kasaba hayatının sımsıcak atmosferini ekrana taşıyacak olan Zembilli için nefesler tutuldu.

ABONE OL
GİRİŞ 24.10.2024 10:50 GÜNCELLEME 24.10.2024 10:50 MEDYA
Gönül Dağı'nın ardından Zembilli dizisi geliyor! Ekranın başından asla ayrılamayacaksınız
Gönül Dağı'nın ardından Zembilli dizisi geliyor! Ekranın başından asla ayrılamayacaksınız

ATV'nin şimdiden merak konusu haline gelen dizisi gelen dizisi Zembilli için geri sayım resmen başladı. Aynı Gönül Dağı gibi hikayesi bir kasabada geçecek olan Zembilli projesinin senaryosunu Fatih Özcan kaleme almaya hazırlanıyor.

Zembilli kasabında yaşayan gençlerin başından geçen acı, tatlı ve sürprizli olayların konu olarak işleneceği Zembilli dizisi ekran başındakileri etkisi altında bıraktıracak.

Mahsun Kırmızıgül’ün dizisi Güzel Aşklar Diyarı hakkında olay karar! Yayından kaldırılıyorMahsun Kırmızıgül’ün dizisi Güzel Aşklar Diyarı hakkında olay karar! Yayından kaldırılıyor

Oyuncu görüşmelerine başlandığı öğrenilen Üs Yapım imzalı Zembilli dizisi, dünyanın en iyi otuz iki köyü arasına yerleşen İzmir Birgi'de çekilecek. Ufuk Hakan Eren'in yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilecek olan Zembilli dizisinde olaylar asker Murad’ın izinli olarak kasabaya dönüşüyle başlayacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Ali 2 saat önce Şikayet Et
    Gönul dağı gibi olacağını hiç sanmıyorum. Zira atv dizileri ailece izlenebilir olamaz
    Cevapla
  • Efe İnce 2 saat önce Şikayet Et
    Ekmek Teknesi, Yeşil Deniz, Yedi Numara bu tarz diziler istiyoruz 40 yaşındaki adamların ergen gibi davranmadıgı tüm akrabaların entrikalar çevirdiği ahlaksız dizilerden bıktık artık
    Cevapla
  • fatih 3 saat önce Şikayet Et
    güzel ahlakı anlatan bi dizi olması ümüdiyle
    Cevapla
  • Zonguldaklı 3 saat önce Şikayet Et
    İnsanlar meraktan çatlıyorlar. Bir kaç kişi acile kaldırılmış!
    Cevapla
  • sinan 3 saat önce Şikayet Et
    yeşil denizi getirin dizinin kralı.
    Cevapla
  • Vatandaş 2 saat önce Şikayet Et
    Aynen.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR