Yıldırım Beyazıt Üniversitesi KPSS 60 puan ile personel alım ilanı! Başvuru için bugün son

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi en az KPSS 60 puan ile 32 sözleşmeli personel alım ilanı yayınladı. Yayınlanan ilan ile alım yapılacak kadroları açıklayan kurum, 30 Eylül 2021 tarihi itibari ile başvuruları online olarak toplamaya başladı. İşte başvuru ekranı...

ABONE OL
GİRİŞ 14.10.2021 09:37 GÜNCELLEME 14.10.2021 09:39 MEMUR
Yıldırım Beyazıt Üniversitesi KPSS 60 puan ile personel alım ilanı! Başvuru için bugün son
Yıldırım Beyazıt Üniversitesi KPSS 60 puan ile personel alım ilanı! Başvuru için bugün son

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi  657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. maddesinin B fıkrası uyarınca toplamda 32 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Yayınlanan ilan ile başvuru şartlarından tarihine kadar merak edilen tüm detayları açıklaya kurum, adaylardan en az 60 KPSS puan şartı arıyor. İşte 2021 sözleşmeli personel alımı resmi ilan metni...

İŞKUR üzerinden en az ilkokul mezunu 4.043 temizlik görevlisi alımı! Başvuru detayları...İŞKUR üzerinden en az ilkokul mezunu 4.043 temizlik görevlisi alımı! Başvuru detayları...

AFAD en az lise mezunu 1749 personel alımı yapacak! İşte Maaşlar ve boş kadrolar... AFAD en az lise mezunu 1749 personel alımı yapacak! İşte Maaşlar ve boş kadrolar...

Kızılay KPSS şartsız personel alımı devam ediyor! Başvurular ne zaman bitecek?Kızılay KPSS şartsız personel alımı devam ediyor! Başvurular ne zaman bitecek?

Başvurular Ne Zaman Sona Erecek?

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvuruları 30 Eylül 2021 tarihinde başladı. Adaylar 14 Ekim 2021 tarihi mesai bitimine kadar https://ilan.aybu.edu.tr/ web adresinden başvurularını online olarak tamamlayabilecek.

Hangi Kadrolara Alım Yapılacak?

  • Hemşire 5 

  • Sağlık Teknikeri 10

  • Sağlık Personeli 2

  • Tekniker 3

  • Büro Personeli 12

 

Başvuru Şartları Neler?

  • Başvuracak adayların yukarıda belirtilen şartlar ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 48.maddesinde belirtilen şartları taşıyor olması.

  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış veya muaf olmak veya tecilli olmak.

  • 657 Sayılı Kanunun 53. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla ilan edilen sözleşmeli personel pozisyonuna ilişkin yataklı tedavi kurumlarında 24 saat esasına dayalı çalışmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmamak. (Bu durum memuriyete girişte tam teşekküllü hastanelerden alınacak raporla tespit olunur.)

  • Başvuracak adaylardan 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre kamu kurumlarında istihdam edilenlerin, “Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler” hükmü gereğince bu maddeye aykırı durumu tespit edilenler hakkında işlem yürütülmeyecektir.

  • KPSS sınavına girmiş olmak. (Lisans mezunları için 2020 KPSS P3, Ön lisans mezunları için 2020 KPSS P93 puanı esas alınacaktır.)

Başvuruda İstenen Belgeler Neler?

  1. İş Talep Başvuru Formu (AYBÜ Personel Daire Başkanlığı Web Sitesinden yayımlanacaktır.) (İlgili form indirilip ıslak imzalandıktan sonra tekrar yüklenecektir.)

  2. Beyan Formu (AYBÜ Personel Daire Başkanlığı Web Sitesinden yayımlanacaktır.) (İlgili form indirilip ıslak imzalandıktan sonra tekrar yüklenecektir.)

  3. E-devlet üzerinden alınan mezun belgesi çıktısı (Sorgulama kodu üzerinde silinti ve kazıntı olmayacaktır)

  4. Nüfus cüzdanı fotokopisi

  5. KPSS Sonuç Belgesi (Sorgulama kodu üzerinde silinti ve kazıntı olmayacaktır)

  6. Tecrübeyi gösteren belge (SGK, BAĞ-KUR, Emekli Sandığı dökümü ile İlgili Makama Belgesi)

RESMİ İLAN METNİ

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR