Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? Emeklilere 3 bin TL ikramiye...

Kurban Bayramı bu sene 16-19 Haziran tarihlerinde idrak edilecek. Bayram öncesinde emeklilere 3 bin TL emekli ikramiyesi ödenecek. Peki, emekli bayram ikramiyesi hesaplara ne zaman yatacak?

ABONE OL
GİRİŞ 26.05.2024 17:03 GÜNCELLEME 26.05.2024 17:03 MEMUR
Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? Emeklilere 3 bin TL ikramiye...
Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? Emeklilere 3 bin TL ikramiye...

Dini günler takvimine göre, Kurban Bayramı 16 Haziran 2024 tarihinde başlayacak. Milyonlarca SSK ve Bağ-Kur emeklisini yakından ilgilendiren 2024 Bayram ikramiyeleri yüzde 50 oranında zam yapılarak 3 bin liraya yükselmişti. Maaşını tam olarak hak eden tüm emekliler 3 bin lira oranında emekli ikramiyesini Kurban Bayramı'ndan önce hesaplarından çekecekler. 

KURBAN BAYRAMI EMEKLİ İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK?

Kurban Bayramı 16 Haziran Pazar günü başlayacak. Emekli bayram ikramiyeleri ödemelerinin 10 - 15 Haziran 2024 tarihleri arasında yapılması bekleniyor.

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ NEREYE YATIRILACAK?

Emekli bayram ikramiyeleri, maaş alınan banka aracılığıyla hesaplara aktarılıyor. Sicil numaralarına göre de farklı tarihlerde yatabiliyor. Bayram ikramiyeleri e-Devlet üzerinden kontrol edilebilir.

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ NE KADAR OLDU?

TBMM Genel Kurulunda görüşmeleri süren 8. Yargı Paketi'nde yer alan emekli bayram ikramiyesinin 3 bin TL'ye çıkarılmasına yönelik madde kabul edildi.

Ahmet Işık Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Ahmet Işık

Editör Hakkında

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümünden (İngilizce-Almanca) 2015 yılında mezun oldu. 6 yıllık gazeteci. TRT’de staj yaptı. Haber7.com’da mesleğe ilk adımı atarak internet haberciliğine başladı. Halen Haber7.com’da SEO editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • SSK emeklisi 2 ay önce Şikayet Et
    6 kilo kıyma parasını emekliye reva görenlerin ehr hangi birisinin ibanini yazın haber kanalınız olduğu gibi göndermezsem namerdim.
    Cevapla
  • Emekli 2 ay önce Şikayet Et
    Ulan bir 3000 lirayı haftalardır yazıyorsun nalet gelsin ne zaman verirse versin değerimi var sanki 30 bin olsa yüreğim yanmayacak
    Cevapla
  • Kemalettin 2 ay önce Şikayet Et
    ne mutlu bize
    Cevapla
  • Bulo 2 ay önce Şikayet Et
    benim gibi yurt dışına yollayın kurbanı 2450 TL Allah devletimizi basimizdan eksik etmesin İran'ı görüyoruz ne devlet devlet ne milletmillet
    Cevapla
  • ERDO61 2 ay önce Şikayet Et
    Sen bu kafa ile mutlu olmaya devam et.
    Cevapla
  • Emekli 2 ay önce Şikayet Et
    Amanda ne para gerçek maaştan kırpıştır ikramiye olarak geri ver. Verme kardeşim verme onuda verme.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR