Eşofman ve topuklu ayakkabı modası

Yılın trendlerini belirleyen moda ikonları, garip bir akımı daha sokaklara taşıdı. İşte eşofman ve topuklu ayakkabı modasına dair ipuçları...

ABONE OL
GİRİŞ 02.12.2017 07:17 GÜNCELLEME 02.12.2017 10:44 Moda
Eşofman ve topuklu ayakkabı modası
Eşofman ve topuklu ayakkabı modası

Her gün farklı bir akımın trend olduğu moda dünyasında, ikonların ilginç kombinleri ile karşılaşıyoruz. Eşofman ve topuklu ayakkabı birlikteliğini geçen yıl sokağa taşıyan Rihanna sayesinde, bu kombini bir çok ünlü hala kullanıyor.

Kimine göre çok rüküş kimine göre de fazlasıyla tarz ve havalı duran bu akımla beraber; günün kurtarıcı parçası olan eşofmanlar, star parça olarak yeniden karşımıza çıkıyor. Sokak modasında hızla yayılan eşofman trendi; genelde şık bir çanta, topuklu bir bot veya stiletto ile kombinleniyor. Eşofmanın üzerine giyilen crop tişörtler ve bomber ceketler de sokak modasının spor ve şık havasını yansıtıyor.

Gigi Hadid, Kendall Jenner, Olivia Palermo, Rita Ora ve daha bir çok ismin severek giydiği eşofman ve topuklu ayakkabı modası, sokaktan gece davetlerine ve hatta kırmızı halıya bile taşındı. Fakat güzel kombinlendiğinde gözleri üzerine toplayan bu tarzın, moda uğruna kötü bir görüntü yaratma riski de oldukça yüksek.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR