Dizüstü çizmelerle şık bir kombin nasıl yapılır?

Uzun boylu kadınların tercihi olan dizüstü çizmeler, kolay kombinler yapmanızı sağlıyor. Peki, dizüstü çizmeler kıyafetlerle nasıl kombinlenmeli?

ABONE OL
GİRİŞ 15.03.2018 07:02 GÜNCELLEME 15.03.2018 15:30 Moda
Dizüstü çizmelerle şık bir kombin nasıl yapılır?
Dizüstü çizmelerle şık bir kombin nasıl yapılır?

Kış aylarının favori ayakkabı modellerinden biri olan dizüstü çizmeler, şık ve iddialı görünmeyi seven kadınlara bir numaralı tercihlerinden biri. Özellikle de deri kıyafetlerin üzerinde oldukça asil görünen dizüstü çizmeler, doğru yöntemlerle kombinlendiğinde günün kurtarıcı parçasına dönüşebilir.

DİZÜSTÜ ÇİZMELER İLE ŞIK GÖRÜNMENİN PÜF NOKTALARI

Dizüstü çizme modellerini kombinlerinizde kullanmak isterseniz, bazı kriterlere dikkat etmelisiniz. Kumaş, deri ya da kesimi verev türünde olan eteklerde dizüstü çizme tercih etmek doğru bir kombin olmaz. Etek boyunun uzunluğu çizmenin uzunluğunu kapatacağından için ortaya çirkin bir görüntü çıkacaktır.

Bunun yerine Jean bir etek ile süet türünde dizüstü çizmesi daha şık ve havalı görünmenizi sağlayacaktır. Eğer bacaklarınız ince ve uzunsa tercih edeceğiniz dizüstü çizmelerle daha dikkat çekici bir hale gelebilirsiniz.

Doğru kumaş türündeki kıyafetlerin altına giyilen dizüstü çizmelerin derisinin kaliteli süet ya da deri olmasına dikkat etmelisiniz. Dizüstü çizmelerinizi aynı tür kumaştan oluşan ceketler ile kombinleyebilirsiniz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR