4 parçayla Victoria Beckham cool'luğu

Paris Erkek Moda Haftasındaki tarzı ile büyük beğeni toplayan Vitora Beckham'ın eforsuz ama cool stilini sizler için araştırdık. İşte 4 parçayla Victoria Beckham cool'luğu

ABONE OL
GİRİŞ 02.07.2018 07:42 GÜNCELLEME 02.07.2018 09:48 Moda
4 parçayla Victoria Beckham cool'luğu
4 parçayla Victoria Beckham cool'luğu

Tarzı ve güzelliği ile sürekli dikkatleri üzerine çeken Victoria Beckham, Paris Erkek Moda Haftasında eforsuz ama cool görüntüsü ile oldukça dikkat çekti. "Yasemin.com" ekibi olarak, Victoria Beckham'ın 4 parça ile oluşturduğu eforsuz cool sitilini sizler için araştırdık.

İşte 4 parçayla Victoria Beckham cool'luğu:





DÜZ BİR TİŞÖRT
Victoria Beckham coolluğu yakalamak istiyorsanız öncelikle düz renk bir basic tişört satın almalısınız. Renk konusunda da sade ve basitlikten yana tercih yapmaya özen gösterin.

 

 

 

DENİM PANTOLON
İkinci adım olarak giyeceğiniz denim pantolona karar vermeniz gerekmekte. Beckham'ın cool'luğunu yakalamak için dizleri yırtık, bol kesimli bir denim pantolona sahip olmanız gerekmekte. 

 

TOPUKLU AYAKKABI
Victoria Beckham'ın stilindeki en önemli noktalardan biri şüphesiz topuklu ayakkabılarıdır. Çoğunlukla belirgin renkte ayakkabılar tercih eden Beckham, tarzıyla kendisinden söz
ettiriyor.

 

GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ
Her ünlünün bir favori aksesuarı olduğu gibi Victoria Bekham'ında favori aksesuarı siyah çerçeveli, büyük güneş gözlükleridir. Bekcham cool'luğunu yakalamak için son olarak yüzünüze yakışan bir güneş gözlüğü ile stilinizi tamamlayabilirsiniz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR