Takım elbise modası

Sıcak havalara 'hoşça kal' derken serinletici havaları takım elbiselerle karşılamaya ne dersiniz? Sizler için podyumları süsleyen takım elbiselerin sonbahar aylarına uygun olan modellerini araştırdık. İşte sonbaharın takım elbiseleri...

ABONE OL
GİRİŞ 06.09.2018 08:10 GÜNCELLEME 06.09.2018 11:42 Moda
Takım elbise modası
Takım elbise modası

Takım elbiseler 2018'e spor ayakkabılarla kombinlenerek damgasını vurdu. Takım elbiselere yeni soluk getiren bu tarzı hem ofis ortamında hem de sokak modasında rahatlıkla kullanabilirsiniz. Sonbahar aylarının taba ve toprak renkleriyle bir bütün olan takım elbiseleri düz renklerin yanı sıra pötikareler, leopar ve ekoseli desenleri rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

ÖZEL DAVETLERİN VAZGEÇİLMEZİ

Tek renk takım elbiseler ciddiyetin temsiliyken, pastel renklerle oluşturacağınız kombinleri hemen hemen her yerde değerlendirebilirsiniz. Blake Lively bir ödül gecesinde takım elbiselerin özel davetlerde de cesurca kullanılabileceğini moda dünyasına göstermiş oldu. Aynı zamanda takım elbiselerle kombinlenen kutu çanta modası  Alice Barbier ile kapandı. Barbier takım elbiseler beraber boncuk ya da spor çantalarında kombinlenebileceğini kanıtladı. 

TESETTÜR GİYİMDE UZUN CEKET 

Takım elbise değince akıllara ilk gelen dar ya da düz paça pantolona artık geniş paça pantolonlarda katıldı. Tesettür giyime uygun hale getirilen takım elbiselerde ceketlerin boyu dizlere kadar indi. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR