Mom jean nedir? Sezonun trend mom jean modelleri ve fiyatları

Anne pantolonları olarak da bilinen yüksek bel, bol paça pantolon modeller için çeşitli kombin önerileri mevcut. Peki mom jeanlerinizi kombinlerken dikkat etmeniz gereken detaylar nelerdir? Ünlü markaların mom jean modelleri nasıl ve hangi fiyat aralıklarında yer alıyor? Sizler için mom jean modasıyla ilgili tüm detayları bir araya getirdik. İşte mom jean modasıyla ilgili tüm bilinmesi gerekenler!

ABONE OL
GİRİŞ 19.03.2020 13:50 GÜNCELLEME 19.03.2020 13:52 Moda
Mom jean nedir? Sezonun trend mom jean modelleri ve fiyatları
Mom jean nedir? Sezonun trend mom jean modelleri ve fiyatları

Mom jean günümüzün en çok tercih edilen pantolon modellerinden. Her tonda ve boyda karşımıza çıkan bu modellerin en belirgin özellikleri, belden oturtmalı olmalarıdır. Boyunun kısa olması oldukça tercih edilen, salaş üstlerle kombinlenen mom jean pantolonlar için farklı kombin stilleri bulunuyor. Mom jeanleri ince topuklu ayakkabılarla kombinleyip, parçaları daha çok öne çıkartabilirsiniz. Bu da spor ayakkabıya nazaran pantolonunun duruşunu daha iyi yansıtmış olmanızı sağlayacaktır. Bununla birlikte önerilen bir diğer kombin, t-shirt, gömlek ve bluzlerinizi şal, kolye ve bileklik gibi parçalarla tamamlayıp hareket kazandırmanız. Diğer tüm kombin detayları için haberimize daha yakından bakabilirsiniz:

MOM JEAN NEDİR?

Mom jean; anne pantolon anlamına gelir. Yüksek bel ve bol paça özelliğine sahip olan bu pantolonlar, son 2 senedir en çok tercih edilen modellerden. Mom jean modeller, bir üst paragrafta da belirtilen öneride olduğu gibi, spor ayakkabılarla da kombinlenebilir. Ancak spor ayakkabılar ile yapılacak bir kombin, spor bir tarz oluşturur.

mom jeans trendyol

Günümüzde büyük ve geniş çantalardan ziyade minik çantaların daha ön planda olduğu ortada. Bu sebeple mom jean kombininde de bu tarz çantalar önerilenler arasındadır.

mom jean koton

Renk konusunda çoğunlukla mavinin açık tonları ön planda olsa da koyu tonlar, ünlü markaların kataloglarında yer almaya çoktan başladı. Önerilen; bu renklerin açık tonlu aksesuarlarla kombinlenmesi.

mom jean bershka

MOM JEAN KOMBİNLERİ

ZARA - MOM JEAN: 190 TL

ZARA - FİYONKLU T-SHİRT: 50 TL

NİNE WEST - ÖKÇELİ AYAKKABI: 469 TL

ZARA - MOM JEAN: 190 TL

ZARA - BEYAZ KISA KOLLU T-SHİRT: 40 TL

H&M - MOM JEAN: 149 TL

H&M - PAMUKLU GENİŞ T-SHİRT: 40 TL

BERSHKA - MOM JEAN: 140 TL

BERSHKA - BASKILI T-SHİRT: 36 TL

BERSHKA - KONTRAST DETAYLI MOM JEAN: 200 TL

BERSHKA - KISA KOLLU T-SHİRT: 40 TL

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR