Leopar desen kıyafetler nasıl kombinlenir? 2020 leopar desen modeller

2020 sezonunun en dikkat çeken desenlerinden olan leopar, özellikle feminem görünüm oluşturmak isteyenlerin ilk tercihi oluyor. Peki sezonun trend deseni leopar desen için nasıl kombinler hazırlanabilir? 2020 leopar desen modelleri nasıl? İşte leopar desen için tüm bilinmesi gerekenler!

ABONE OL
GİRİŞ 21.03.2020 06:19 GÜNCELLEME 21.03.2020 18:12 Moda
Leopar desen kıyafetler nasıl kombinlenir? 2020 leopar desen modeller
Leopar desen kıyafetler nasıl kombinlenir? 2020 leopar desen modeller

Daha feminen ve olgun bir stil çizmek isteyenler için en doğru desen tercihlerinden olan leopar, özellikle ilkbahar sezonu için etek ve sweatshirt kombinlerinde güzel bir uyum oluşturuyor. Ancak leopar desenli bir parçayı doğru kombinlerseniz, oluşturmak istediğiniz tarzı elde etmiş olursunuz. Sizler için hem leopar desenler için kombin önerilerini ve örneklerini derledik. 2020 ilkbahar sezonunda trendler arasına yerleşen leopar desenlerle şık olmak, sizlerin elinde.

LEOPAR DESENLER İÇİN KOMBİN ÖNERİLERİ

leopar desenli elbise hangi renk ayakkabı giyilir

Feminem giyimin en trend deseni olan leopar desen, etek ve elbise kombinlerinde oldukça şık durur. İlkbahar sezonunda tercih edilen sweatshirt, elbise ve eteklerle uyumlu bir birliktelik oluşturabilir. Ancak bu kombini yaparken boy ve vücut ölçünüze dikkat etmelisiniz. Çünkü uzun boy bir etek boyunuzu olduğundan kısa, kısa boylu bir etek ise vücut hatlarınızı kötü gösterecektir.

leopar etek kombinleri tesettür

Leopar desenler ile en uyumlu olan renk siyahtır. Siyah ton, daha maskülen ve olgun bir görünüm oluşmasını sağlayacaktır. Bununla birlikte beyaz tonlar da, ayakkabı veya sweatshirt, bluz veya kazak rengi olarak tercih edilebilir.

leopar desenli bluz

LEOPAR DESEN KOMBİNLERİ

ZARA - LEOPAR DESENLİ ELBİSE: 300 TL

ZARA - ÇANTA: 370 TL

ZARA - AYAKKABI: 370 TL

H&M - LEOPAR ŞİFON ELBİSE: 100 TL

H&M - ÇANTA: 129 TL 

H&M - LEOPAR DESEN ELBİSE: 199 TL

H&M - ÇANTA: 45 TL

ZARA - LEOPAR DESEN ETEK: 150 TL

ZARA - YÜN BLUZ/KAZAK: 440 TL

ZARA - ÇANTA: 150 TL

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR