Elon Musk Tesla elektrikli kamyonetin tanıtım tarihini açıkladı

Teknoloji dünyasına yaptı projeler ile damgasını vuran Elon Musk, Twitter üzerinden takipçilerine bir müjde daha vardi. Musk'ın yaptığı açıklamaya göre Tesla'nın elektrikli kamyoneti 2 ila 3 ay içerisinde tanıtılacak.

ABONE OL
GİRİŞ 30.07.2019 13:33 GÜNCELLEME 30.07.2019 13:33 OTOMOBİL
Elon Musk Tesla elektrikli kamyonetin tanıtım tarihini açıkladı
Elon Musk Tesla elektrikli kamyonetin tanıtım tarihini açıkladı

Elon Musk'a göre Tesla'nın elektrikli kamyoneti iki ila üç ay içinde tanıtılacak. Deneyimli yönetici neredeyse bir yıldır bu konuyu gündeme taşıyarak tansiyonu yükseltiyor. Sonunda fütüristik aracın ne zaman sahneye çıkacağı konusunda elimizde bir tarih var.

 



Musk geçen Kasım ayında kamyonetin cyberpunk ve Blade Runner tarzı olacağını ve çok fazla titanyum içereceğini söylemişti. Buna ek olarak son derece iddialı bir tasarıma sahip olacağından bahsetti. Tesla kamyonet 6 koltuklu oturma düzeni ve ortalama 650 ila 800kilometre arası menzil sunacak.

 

BAŞLANGIÇ FİYATI BELLİ OLDU

Çift motordan güç alacak aracın 4 tekerlekten çekiş (AWD) sistemi ve dinamik süspansiyon ile geleceği söyleniyor. Ayrıca 150 tona kadar çekme kapasitesi sunacağını belirtelim. Electrek'in son raporuna göre Ford F-150'den daha iyi olacağı iddia edilen kamyonetin başlangıç fiyatı 50 bin dolardan düşük olacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR