Tesla araçlarına YouTube, Hulu ve Netflix izleme özelliği geliyor

Tesla araç sahiplerine Elon Musk'tan bir sürpriz daha geldi. Araç sahiplerinin daha eğlenceli vakit geçirmesi için her geçen gün yeni bir özellik ekleyen Tesla, şimdi de YouTube, Hulu ve Netflix izleme özelliğini araçlara entegre etmeye hazırlanıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 29.07.2019 10:49 GÜNCELLEME 29.07.2019 10:50 TEKNOLOJİ
Tesla araçlarına YouTube, Hulu ve Netflix izleme özelliği geliyor
Tesla araçlarına YouTube, Hulu ve Netflix izleme özelliği geliyor

Elektrikli otomobil denince akla ilk gelen firmalardan biri olan Tesla, kullanıcılarının araçlarında daha keyifli zaman geçirmesi için birçok özelliği arabaya eklemeye devam ediyor. Yetenekleri ile hayranlarının büyük beğenisini toplamayı başaran Tesla modelleri, içerisinde yer alan kocaman ekranı sayesinde kullanıcılarının hem aracın tüm fonksiyonlarını kolayca yönetmesine imkan sağlıyor, hem de kullanıcılarına birçok oyunu oynama imkanı tanıyor. Şimdi de Tesla, hayranlarına resmen sinema keyfi vaat ediyor.

 

 

TESLA MODELLERİNE YOUTUBE, NETFLİX, HULU GELİYOR!

 

 

Teknolojinin dahi çocuğu olarak bilinen Elon Musk, Twitter üzerinden yaptığı açıklama ile Tesla araç sahiplerine müjdeli haberi verdi. Musk'ın attığı tweete göre tesla kullanıcıları yakında araçları duru vaziyette iken YouTube, Hulu ve Netflix izleyebilecek.

Elon Musk resmi hesabından attığı twette şu sözlere yer verdi;

“Yakında, arabanız durduğu zaman, YouTube ve Netflix yayını yapabilme kabiliyeti Tesla markanıza geliyor. Bu özellik, konforlu koltuklar ile çevresel ses düzeni sayesinde, inanılmaz bir şekilde sürükleyici ve sinematik bir havaya sahip"

TESLA ARAÇLARINI İNTERNET İLE BULUŞTURACAK!

Geleceğin otomobillerinin temellerini atan Tesla, kullanıcılarını güvenli internet ile buluşturmayı başarıyor. Sıradan bir otomobilin yanı sıra büyük bir LCD ekran sayesinde gelişmiş bir kontrol ara yüzü sağlayan Tesla modelleri sahiplerine, internet sayesinde araç içi eğlence, otonom ve uzaktan erişim imkanı sağlayacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR