2020 Passat fiyatı ve özellikleri: En büyük değişimi içeride saklıyor!

2020 Volkswagen Passat, en güncel özellikleri ile yine yeni yılda büyük ilgi görecek premium araçlar arasında yerini alacağa benziyor. Yeni makyajlı kasası, sortif çizgileri ile oldukça sık bir forma büyünen yeni Passat, en büyük değişikliği iç mekan ve donanım özelliklerinde saklıyor. İşte 2020 Passat'ın fiyatı ve donanım özellikleri;

ABONE OL
GİRİŞ 10.10.2019 10:50 GÜNCELLEME 10.10.2019 10:50 OTOMOBİL
2020 Passat fiyatı ve özellikleri: En büyük değişimi içeride saklıyor!
2020 Passat fiyatı ve özellikleri: En büyük değişimi içeride saklıyor!

2020 Volkswagen Passat, sportif çizgilere sahip makyajlanmış yeni kasası ile hayranlarının karşısına çıktı. İş mekanda büyük değişikliklere imza atan Alman otomotiv devi, güncel donanım paketleri ile de Passat tutkunlarının beğenisini kazanacak. İşte yeni Passat'ın Türkiye fiyatı ve özellikleri; 

 

2020 VOLKSWAGEN PASSAT DIŞ TASARIM DETAYLARI!

Volkswagen, 2020 Passat modelinde yeniden makyajlanmış bir dış tasarım ile hayranlarının karşısına çıktı. Daha sportif çizgilerinin yanı sıra gelişmiş yol tutuş deneyimi ile daha güçlü performans sunan yeni Passat, yeni 19 inç jantlar ile kullanıcılarına şık bir görünüm sunuyor.

 

Buna ek olarak yenilenen tamponlar ve ön ızgara, IQ.Light adında LED matrix farlar, LED arka stop lambaları ile makyajlanmış dış tasarımı resmen tamamlıyor.

2020 VOLKSWAGEN PASSAT İÇ KABİNİ GÜNCELLEDİ!

Makyajlanmış dış tasarımında önemli değişikliklere imza atmayan 2020 Volkswagen Passat, iç mekanda önemli gelişmelere imza atmış durumda. Bir önceki jenerasyonuna göre yenilenen direksiyon ile birlikte dijital gösterge paneli aracın yönetimi konusunda sürücüsüne önemli ölçüde kolaylık sağlıyor. Bunun yanı sıra 6.3 inçlik dijital eğlence ekranı ile müzik keyfi sunan araç Apple CarPlay ve Anroid Auto desteği de sunuyor.

2020 VOLKSWAGEN PASSAT DONANIM ÖZELLİKLERİ!

2020 Passat modeli ile dış detaylarından ziyada sürücünün konforunu arttırmaya yönelik önemli adımlar atan Volkswagen, dolu dolu yeni donanım özellikleri ile Passat hayranlarının karşısına çıktı. V-Tex deri koltuklar, çift bölmeli otomatik klima, arkada oturan yolcular için 2 adet USBve arka havalandırma kanalları, ısıtmalı ön koltuklar, yağmur sensörü, otomatik kararan dikiz aynaları, Apple CarPlay, Anroid Auto, 6.3 dokunmatik ekran, anahtarsız çalıştırma, kör nokta sensörü, Uzaktan başlatma özelliği, mobil uygulama desteği, Adaptif Hız Sabitleyici (ACC), Şerit Takip Sistemi, Acil Durum firen sistemi, Akıllı Çarpışma Müdahale Sistemi (ICRS), Geri Görüş kamerası, Lastik Basınç Sensörü, Elektronik Fren Basınç Dağıtım Siistemi (EBD) gibi bir çok donanım özelliklerini ile kullanıcısının sürüş konforu ve düzeyini en üst seviyelere çıkarmayı başarıyor.

2020 VOLKSWAGEN PASSAT FİYATI!

İşte 2020 Volkswagen Passat'ın fiyatı;

2019 VOLKSWAGEN PASSAT FİYATI VE TÜM TEKNİK ÖZELLİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR