Yeni Volkswagen Golf özellikleri ve motor seçenekleri: Eski donanım paketlerini unutun

Yeni makyajlı kasası haricinde donanım paketlerinde büyük değişime giden Alman otomotiv devi, yeni Golf modeli ile yine Türkiye'de satış rekorları kırmayı hedefliyor. İşte yeni Volkswagen Golf modelinin fiyatı ve özellikleri...

ABONE OL
GİRİŞ 20.11.2019 16:35 GÜNCELLEME 14.06.2021 10:12 OTOMOBİL
Yeni Volkswagen Golf özellikleri ve motor seçenekleri: Eski donanım paketlerini unutun
Yeni Volkswagen Golf özellikleri ve motor seçenekleri: Eski donanım paketlerini unutun

2020 Volkswagen Golf yeni özellikleri ile etkiledi. Alman otomotiv devinin en çok beğenilen modellerin başında gelen Golf'ün 8. nesli tüm hayranlarının beğenisine sunuldu. Önceki jenerasyona göre makyajlanmış bir kasa ile hayranlarının karşısına çıkan yeni Volkswagen Golf, bu yılda en çok satılan modeller listesine girecek gibi görünüyor. 

 

2020 VOLKSWAGEN GOLF MAKYAJLANDI!

2020 Volkswagen Golf, eski jenerasyona göre benzerlik gösteriyor. Karakteristik yapısını bozmadan makyajlanan yeni kasa ile görücüye çıkan araç birçok yenilik ile birlikte geliyor. Araçta yer alan LED farlar, gündüz faları ve arka tarafta yer alan logoya doğru uzanan arka LED stoplar aracın en dikkat çekici detayları arasında yerini alıyor. Buna ek olarak WV logosunu da taşıyan firma, Golf amblemini 2020 Passat modellerinde olduğu gibi bagaj kapağının sağ alt kısmında logo altına taşımış.

2020 VOLKSVAGEN GOLF'ÜN TÜM GÖRSELLERİNE BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ!

 

 

YENİ VOLKSWAGEN GOLF İLE İÇ MEKAN DEĞİŞTİ!

Yeni Volkswagen Golf'te en büyük değişiklik iç mekanda gerçekleşti. Yeni direksiyon simidi aracında fonksiyonel kontrol sistemini daha etkin bir şekilde yönetmenize imkan sağlıyor. Buna ek olarak önceki modellerde yer alan ön konsola gömülü multimedya ekran konsolun üzerine taşınarak şoförün görüş açısına göre konumlandırıldı. Geliştirilen 10.25 hayalet ekranla birlikte aracın kokpiti oldukça şık bir görünüme büründü.

2020 VOLKSWAGEN GOLF MOTOR SEÇENEKLERİ!

2020 Volkswagen Golf modeline eklenen yeni motor seçenekleri ile birlikte araç ürün yelpazesini genişletti. Benzinli ve dizel motor seçeneklerinin yanı sıra Hibrit motor seçeneği eklenen aracın tamamen elektrikli versiyonunun da gelmesi bekleniyor. 

2020 Volkswagen Golg motor seçenekleri;

- 1.0 TSI Benzin 90 bg
- 1.0 TSI Benzin 110 bg
- 1.5 TSI ACT Benzin 130 bg
- 1.5 TSI ACT Benzin 150 bg
- 2.0 TDI Dizel 115 bg
- 2.0 TDI Dizel 115 bg
- eTSI Benzin + 48V hafif hibrit 110 bg
- eTSI Benzin + 48V hafif hibrit 130 bg
- eTSI Benzin + 48V hafif hibrit 150 bg
- 1.4 TSI GTE Plug-in hibrit 204 bg
- 1.4 TSI GTE Plug-in hibrit 245 bg

YENİ VOLKSWAGEN GOLF İLE DONANIM PAKETLERİ DEĞİŞTİ

Donanım paketlerinin ismi de Golf 8'le beraber değiştirilmiş. Trendline, Comfortline ve Highline olarak adlandırılan donanım seviyeleri artık Golf, Life ve Style olarak anılacak. Giriş seviyesi Golf'te bile LED ön farlar, LED stoplar, anahtarsız çalıştırma, dijital gösterge paneli, 8.25" boyutlu bilgi eğlence sistemi ekranı, otomatik klima, şerit takip asistanı, ön bölge asistanı, yaya koruma sistemi ve diğer araçlarla ve trafik altyapı sistemleriyle iletişim kurabilen Car2X standart olacak.

Life'da kablosuz şarj, 10 renkli ambiyans aydınlatması, ön kol dayama, Park Pilot ve City Light gibi donanımlar eklenirken en üst versiyon Style'da sürücü tarafı elektrikli spor koltuklar, 32 renkli ambiyans aydınlatma, deri direksiyon, köşe dönüş özellikli LED ön farlar, kayar sinyal lambalarına sahip LED stoplar, 3 bölgeli klima, Travel Assist gibi ekstralar ekleniyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR